Η Μίνα Σουβάρι ισχυρίζεται ότι ο βίαιος πρώην της την «χειραγώγησε» για να κάνει τρίο

Η 43χρονη σήμερα πρωταγωνίστρια του «American Beauty» μίλησε για τη σεξουαλική βία που έζησε στα 17 της.

Η Μίνα Σουβάρι ισχυρίζεται ότι ένας από τους πρώην της, τη «χειραγώγησε» σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αναγκαστεί κάνει τρίο με άλλες γυναίκες.

Η πρωταγωνίστρια του «American Beauty», η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία, δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian» ότι ήταν μόλις 17 ετών, όταν γνώρισε έναν άνδρα, ο οποίος -όπως είπε- την κακοποιούσε λεκτικά και σεξουαλικά.

Η 43χρονη σήμερα Σουβάρι ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο πρώην της, που αρνήθηκε να κατονομάσει, της ζητούσε να βρει γυναίκες για να κάνει τρίο μαζί τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχε γνωρίσει στο πλατό.

Μετά από χρόνια, η ηθοποιός συνάντησε αρκετές από τις γυναίκες και μάλιστα είπε σε μία από αυτές: «Θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα».

 

Η ηθοποιός, η οποία έχει έναν γιο 1 έτους, τον Κρίστοφερ, με τον σύζυγό της Μαικλ Χόουπ, αποκάλυψε ότι η γυναίκα που συμμετείχε στο τρίο μαζί της, της είπε: «Ω, μου είπε ότι ήθελες να το κάνεις αυτό».

«Μου άνοιξε πολύ τα μάτια, το πώς με χειραγωγούσαν και δεν είχα ιδέα», είπε για να συνεχίσει: «Οι συνθήκες είχαν δημιουργηθεί για μένα και όλο αυτό με είχε διαλύσει».

Το άγριο σεξ που την οδήγησε στον γιατρό

Η Σουβάρι εξομολογήθηκε επίσης επίσης ότι είχε εξαναγκαστεί να χρησιμοποιήσει άβολα σεξουαλικά παιχνίδια και ότι χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά από πρωκτικό σεξ. Και πρόσθεσε: «Δεν με αγαπούσε. Ήμουν απλώς ένα σώμα, ένα δοχείο για τις επιθυμίες του».

Αποκάλυψε επίσης ότι η ερωτική της σχέση με εκείνον τον άνδρα επηρέασε τη σημερινή της σχέση με το σεξ.

«Δεν ήθελα ποτέ να μιλάω αρνητικά για πράγματα που μπορεί να είναι πολύ υγιή για άλλους ανθρώπους», εξήγησε. «Δεν μου δόθηκε η επιλογή ή η άδεια να το κάνω και αυτό ήταν τόσο καταστροφικό για μένα. Είναι πολύ μπερδεμένο πράγμα όταν βιώνεις τη σεξουαλική κακοποίηση, γιατί ένα μέρος της είναι σαν να σε ικανοποιεί. Αλλά το άλλο μέρος είναι ένας απόλυτος εφιάλτης, οπότε είσαι μπερδεμένος, δεν ξέρεις τι είναι σωστό».

Η Σουβάρι εξέφρασε επίσης το παράπονο ότι «δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ανακαλύψει» τον εαυτό της σεξουαλικά, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα ήταν να «βγαίνατε ραντεβού σε όλη τη διάρκεια του λυκείου και στη συνέχεια να αποφασίσετε να χάσετε συναινετικά την παρθενιά σας».

«Αυτό μου ακούγεται τόσο όμορφο», κατέληξε. «Όλα αυτά χάθηκαν για μένα».

Ο βιασμός στα 12 από φίλο του αδερφού της

Η ηθοποιός που πάλεψε και ξέφυγε από τα ναρκωτικά, είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο φίλος του μεγαλύτερου αδελφού της την είχε βιάσει όταν ήταν 12 ετών.

«Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα», είχε πει η Σουβάρι στο «People». «Με χρησιμοποίησε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με ξεφορτώθηκε. Με αποκάλεσε πόρνη. Δεν κατάφερα ποτέ να έχω μια υγιή έκφραση του σεξ. Η επιλογή μου χάθηκε. Και αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ήδη δεν ένιωθα να με βλέπουν και να με ακούνε, καθιέρωσε μια αντίληψη που είχα για τον εαυτό μου. Αυτή ήταν η αξία μου».

Η Μίνα Σουβάρι βρήκε τελικά την ευτυχία όταν παντρεύτηκε κρυφά τoν Χόουπ – που είναι ο τρίτος της σύζυγος – το 2018, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το 2021 το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του Κρίστοφερ.

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + 4 =