Η ζωή θέλει χιούμορ: Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ιδρύει την «Εθνική Συμφωνία» – Θα βρίσκεται στο χώρο του συντηρητικού φιλελευθερισμού

Νέο πολιτικό φορέα είναι έτοιμος να ανακοινώσει σε μια εβδομάδα ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εκμεταλλευόμενος την απλή αναλογική με την οποία θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές 

και κρίνοντας ότι μπορεί να εκφράσει ένα κομμάτι δεξιών ψηφοφόρων που μένει αυτή τη στιγμή κομματικά ανέστιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη Τρίτη 5 Απριλίου ο κ. Μπογδάνος θα ανακοινώσει την ίδρυση της «Εθνικής Συμφωνίας», μιας πολιτικής κίνησης που μπορεί να εξελιχθεί σε κόμμα ή να λειτουργήσει ως φορέας συνεργασίας με άλλα κόμματα του συντηρητικού φιλελευθερισμού με ευρωατλαντική κατεύθυνση.

Η παρουσίαση της κίνησης θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της οδού Μιχαλακοπούλου και ανάμεσα σε αυτούς που θα δώσουν το παρών θα είναι μεταξύ άλλων οι συνδημιουργοί του φορέα «Δημιουργία», Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος, και ο πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» Στέλιος Φενέκος, ενώ όπως όλα δείχνουν θα συμπορευτεί μαζί του και ο Νίκος Καραχάλιος, που είχε διατελέσει σύμβουλος στρατηγικής του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, καθώς και των μετέπειτα προέδρου Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως έχει επισημάνει ο κ. Μπογδάνος, θέλει να απευθυνθεί σε όλους τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες και όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστεί με τις υπόλοιπες κινήσεις ώστε να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη «φωνή» του.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπογδάνος είχε εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών και διεγράφη από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη 5 Οκτωβρίου 2021, λόγω της σύγκρουσης που είχε με τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στο Κοινοβούλιο, για το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας και τα γεγονότα στον Γράμμο και στο Βίτσι το 1946 – 1949.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 3 =