Η εντιμότητα δεν έχει στραβισμό!

Ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα από την …κάπα 

Η εκλογή τους και η επιλογή τους σε θέσεις ευθύνης τους καθιστά ιδιαίτερα υπεύθυνους και περισσότερο προσεκτικούς και δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την υπέρβαση εξουσίας και την κατάχρηση αξιώματος. Καλά θα κάνουν ορισμένοι να μαζευτούν και να μην δίνουν αφορμή για σχόλια που εκθέτουν τον άνθρωπο που όπως λέει ο λαϊκός αφηγητής τους έκανε μάγκες και γιατί όχι λίγδωσε και το έντερο.

Προσοχή, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκθέτει τον  άνθρωπο που μόχθησε με κόπο νύχτα και μέρα να αλλάξει νοοτροπίες και τετριμμένα που επί δεκαετίες κυριαρχούσαν σε αυτήν την πόλη. Είναι χαρακτηριστικό των ψεκασμένων να νομίζουν ότι η εξουσία τους ανήκει και έχουν την βλακώδη αίσθηση ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν στη ζούλα. Αυτοί οι μέτριοι άνθρωποι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παρεκκλίνουν έστω από ηλιθιότητα, ούτε στο ελάχιστο από την ηθική και τις αξίες του αναμορφωτή της Γλυφάδας  Γιώργου Παπανικολάου.

Και φυσικά δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που εργάζονται αθόρυβα νύχτα και μέρα για το καλό της πόλης.

Αυτό ας το καταλάβουν. Αυτό γι αυτούς που ενώ η δημοτική αρχή εργάζεται με σεβασμό και εντιμότητα κάνουν του κεφαλιού τους και δίνουν τροφή για δυσμενή σχόλια. Ευτυχώς μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × 9 =