Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ…ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!

 Έβαλαν γυναίκες λιμενικούς να μοιράζουν τα φυλλάδια με το «σας αγαπάμε» στους μετανάστες

Ξεκίνησε το Σάββατο η επιχείρηση του Λιμενικού για τη διανομή των φυλλαδίων στους πρόσφυγες και μετανάστες στο οποίο περιλαμβάνεται το… ακλόνητο επιχείρημα «σας αγαπάμε» της κυβέρνησης για να πείσει τους 4.600 που βρίσκονται στον υπαίθριο καταυλισμό του λιμανιού να αποχωρήσουν από εκεί.

Έτσι, μάλλον, εξηγείται η επιλογή να σταλούν στο λιμάνι γυναίκες λιμενικοί για να μοιράσουν τα φυλλάδια των 32 σελίδων στα οποία η κυβέρνηση μεταξύ άλλων ομολογεί ότι τα σύνορα θα μείνουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι πολλά από τα κέντρα φιλοξενίας δεν είναι έτοιμα και ότι σχεδόν χρωστάει χάρη στους αλληλέγγυους.

 

 

Τις λιμενικούς συνόδευε και ένας ανώτερος αξιωματικός του σώματος με τους μετανάστες σε πρώτη φάση να περιεργάζονται το φυλλάδιο που είναι γραμμένο σε τέσσερις γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά). Πριν από μερικές ημέρες λιμενικοί είχαν προσπαθήσει να πείσουν τους μετανάστες ως άλλοι… τουριστικοί πράκτορες παρουσιάζοντας τους φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις των άλλων κέντρων φιλοξενίας.

Μέχρι στιγμής πάντως όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την εκκένωση του λιμανιού φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό καθώς καθημερινά ελάχιστοι είνα εκείνοι από τους πρόσφυγες και μετανάστες που πείθονται να αποχωρήσουν προς άλλα κέντρα φιλοξενίας ανά την επικράτεια.

εκτός από τη δεδομένη ξεφτίλα αυτής της ανθελληνικης συμμορίας που ενω κανει ότι κυβερναει, διαλύει τη χώρα, η συγκεκριμένη ενέργεια αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι οι λαθρο είναι οι πελάτες της κυβερνησης – ΜΚΟ που έχουμε. Γι αυτό τους φέρονται έτσι. Εντελώς ….. τυχαία, μόλις ήρθε ο σύριζα στην εξουσία, το 2015 μπήκαν 911.471 λαθρο -πρόσφυγες από τα νησιά! έφτασαν να βάζουν 11.000 ! σε μια ημέρα το καλοκαίρι. Το απίστευτο »δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα»!! του Τσίπρα

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + 9 =