Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΑ ΜΕΣΣΙΕΣ

O Γιωργάκης Παπανικολάου  εγκλωβισμένος της μέθης του 62%, δεν λέει να ξεμεθύσει και το θλιβερό είναι, ότι δεν έχει καταλάβει ότι κάποιοι έντιμοι δημοτικοί του σύμβουλοι, παραμένουν ακόμη  πιστοί στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν είναι πρόβατα και δεν επιθυμούν να  κάνουν τα στραβά μάτια στην αταξία,  γι αυτό και αναμένονται εξελίξεις που θα είναι απρόβλεπτες, κάποιοι μάλιστα λένε ότι αν σύντομα δεν προσγειωθεί στην πραγματικότητα να απεγκλωβιστεί από τους  χαχόλους, τους ψεκασμένους, τις νυφίτσες και   τους νεοφώτιστους σωτήρες που μέχρι χθες δεν ήξεραν κατά που πέφτει το Δημαρχείο της Γλυφάδας,  πιθανόν να ακολουθήσουν και παραιτήσεις.

Ο Γιωργάκης Παπανικολάου, είναι καιρός να σταματήσει να υψώνει αλαζονικά το φρύδι του, λες και είμαστε τα σκατά του, “να βάλει τέλος στην αταξία και  σε αυτούς –ες  που βλέπουν τον Δήμο σαν μια επικερδή επιχείρηση για να ανέβουν οικονομικά και κοινωνικά”.

Επιμένουμε να λέμε ότι είναι εξοργιστικό και προσβλητικό για την πλειοψηφία των πολιτών σε μια τέτοια οδυνηρή κρίση, να σπαταλούνται τεράστια ποσά σε εκδηλώσεις και πανηγύρια, για να μαζευτούν στραγάλια για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Κάποιοι ασελγούν βάναυσα στην νοημοσύνη μας κι αυτό δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε.

Στο παρασκήνιο κυκλοφορούν απίστευτες φήμες για το ποιους ψήφισαν οι Γλυφαδιώτες και ποιοι μας διοικούν σήμερα, ενώ πολλοί δεν παύουν να μιλούν περιπαιχτικά για τους κολλητούς και τα κουμπάρια του δημάρχου που βολεύτηκαν  στον δήμο.   Eνεργός πολίτης καταγγέλλει οσμές σκανδάλων και σπατάλες του δημοτικού χρήματος,  ρίχνοντας προσωπικά πυρά στον δήμαρχο Γιωργάκη Παπανικολάου.

Δυστυχώς ως φαίνεται η Γλυφάδα για μια ακόμη φορά έπεσε θύμα  ενός πολιτικού που τερματίζοντας την θητεία του ως  ευρωβουλευτής,  προκειμένου να μείνει άνεργος,  άδραξε της ευκαιρίας και με την βοήθεια του σοφού λαού έγινε δήμαρχος της Γλυφάδας.

ΥΓ

Μαγαζί γωνία η Γλυφάδα,  άσυλο των ανεπάγγελτων που θέλουν να κάνουν καριέρα στον δήμο

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 5