Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ

Debate με αντιπάλους, όχι με ομοϊδεάτες

Όταν ανήκεις στο ίδιο κόμμα, στην ίδια δημοτική παράταξη και υπηρετείς καθημερινά  τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες, τότε το debate μεταξύ δύο υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου της Δημ. ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας, υπηρετεί αυτομάτως μόνο την πόλωση και την εσωστρέφεια.

Θυμίζω ότι την  ίδια άποψη προέταξαν ομόφωνα, πριν από περίπου δύο χρόνια, και οι τέσσερις υποψήφιοι που διεκδικούσαν τότε το αξίωμα του Προέδρου της παράταξής μας (Μητσοτάκης, Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης).

Θυμίζω ότι εκείνοι δεν ενέδωσαν στις εύηχες «σειρήνες» του λαϊκισμού και τις διχόνοιας, αλλά είχαν το σθένος και την αυτοσυγκράτηση να τις ξεπεράσουν και να προτάξουν την ενότητα.

Θυμίζω, επίσης, ότι με τον Νίκο Παπάζογλου είμαστε συναγωνιστές και φίλοι.

Το πραγματικό μήνυμα της αλλαγής θα είναι ένα μήνυμα ενότητας και τερματισμού της εσωστρέφειας του παρελθόντος. Ένα μήνυμα που θα εστιάζει , στο εξής, στην ενασχόλησή μας με τα  πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και όχι με τις μικροκομματικές έριδες, που μας αποξενώνουν από αυτά.

Καλώ, λοιπόν, τον φίλο Νίκο σε συστράτευση, ώστε να δώσουμε από κοινού τη μάχη του πεζοδρομίου.  Άλλωστε όλα τα  debate του μέλλοντος θα τα δώσουμε από κοινού, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, απέναντι στους ιδεολογικούς μας αντιπάλους

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = τρία