ΗΜΑΡΤΟΝ… ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ!! Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ «ΕΛΛΑΔΑ 2021»!

Η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου απομάκρυνε όλο το επικοινωνιακό επιτελείο της επιτροπής για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Ετσι απομακρύνθηκαν οι Λευτέρης Κουσούλης, Αντώνης Παπαγιαννίδης, Φοίβος Καρζής και Γιάννης Προβής.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, υπήρξε ουσιαστική διαφορά επί του βάρους και του νοήματος του εορτασμού των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, με την επικεφαλής της επιτροπής να προχωρά σε αλλαγές στην ομάδα της.

Οι εν λόγω δημοσιογράφοι οι οποίοι βρίσκονταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάποιοι ακόμη και από την εποχή Εβερτ (Αντώνης Παπαγιαννίδης) έμαθαν για το τέλος της συνεργασίας τους μέσω του προσωπάρχη του Ελλάδα 2021 Μ. Σίμιτσεκ ο οποίος τους μετέφερε το εξής μήνυμα: «Η πρόεδρος θα ήθελε να την διευκολύνετε».

Τον τομέα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης του Οργανισμού Ελλάδα 2021 αναλαμβάνουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, ο οποίος έχει ενταχθεί στο επικοινωνιακό επιτελείο του οργανισμού εδώ και καιρό και ο οποίος θα αναλάβει τη λειτουργία του ιστοτόπου του Οργανισμού. Επίσης, προσλαμβάνονται, για να στελεχώσουν το τμήμα αυτό, οι δημοσιογράφοι Τάκης Καμπύλης, ως λογογράφος και ο επικοινωνιολόγος Ντίνος Ανδριανόπουλος.

αφήστε ένα σχόλιο


2 + επτά =