ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Θα με σκότωναν” λέει και σώθηκε τελικά την τελευταία στιγμή από τις φωνές των γειτόνων ο επιχειρηματίας που δέχθηκε επίθεση από δυο γεωργιανούς κακοποιούς έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα.

Ο άνδρας μιλάει στο Alpha μέσα από το νοσοκομείο Αττικόν όπου νοσηλεύεται! “Κατευθείαν όρμηξαν πάνω μου και άρχισαν να με χτυπάνε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι. Κάννη πιστολιού κατάλαβα γιατί μου το κόλλησαν στο σβέρκο μου”.

“Φέρε τα λεφτά χοντρέ, θα σε σκοτώσουμε χοντρέ”, είμαι και εύσωμος για αυτό”. Το θύμα της επίθεσης στη Βάρκιζα δηλώνει έμπορος τροφίμων και νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο “Αττικόν” με κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι, στα χέρια και στο σώμα.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που δέχθηκε άγρια επίθεση στη Βάρκιζα με σκοπό την ληστεία το βράδυ της Παρασκευής μίλησε στον Alpha και τόνισε πως οι κακοποιοί ήθελαν να τον σκοτώσουν.

“Δεκαπέντε ράμματα έχω κάνει στο κεφάλι, κάταγμα κεφαλιού, έχει και σπασμένα οστά στο πρόσωπο. Δέκα λεπτά ξύλο έτρωγα. Είχα εγώ χρήματα πάνω μου αλλά δεν πρόλαβαν να με ληστέψουν. Γιατί για καλή μου τύχη μια κυρία που μένει στην πολυκατοικία από πάνω, τους είδε και ειδοποίησε την αστυνομία”

Οι δυο δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία καθώς του επιτέθηκαν ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του στη Βάρκιζα.

“Εγώ πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο αυτό. Δηλαδή έφυγα 20.00 από το σπίτι μου και γύρισα 20.30 και με περίμεναν αυτοί οι δυο απέξω”.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα × 5 =