ΖΩΗ ΚΩ/ΛΟΥ: «ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ»

Ιδιαίτερα επιθετική κατά του πρωθυπουργού εμφανίστηκε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό.Μιλώντας για τη στάση Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία πέντε ετών μνημονίων».

Είπε μάλιστα ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη «ήταν σε πανικό», υπογραμμίζοντας πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία».

Όσον αφορά στις απειλές που υποστηρίζει ότι δέχθηκε, η κα. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε πως το βράδυ της 10ης Ιουλίου «εισέβαλαν» στο γραφείο της οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας και πως ο Νίκος Φίλης την απείλησε ότι θα «την τελειώσει».

Όπως είπε στη συνέντευξή της «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης».

Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Τσίπρας «πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το “Ναι”» τονίζοντας ότι «η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους».

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 7