ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΤΟΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!!

Παρά την έκκληση μας για την παρέμβαση ενός εισαγγελέα σχετικά με την προτροπή του  Μπαχαλάκη της Γλυφάδας σε πολίτες να προβούν σε αξιόποινες πράξεις  εν τούτοις,  με λύπη παρακολουθούμε αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα να εξακολουθεί να φιγουράρει και να  «παίζεται» σε φιλικά του μπλοκ.

Αναμένουμε να δούμε αν κάποιος από την ΓΑΔΑ ή από  την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενδιαφερθεί τέλος πάντων γι αυτού του είδους τα πρωτοφανή απειλητικά κατά ζωής δημοσιεύματα που υποκινούν τους πολίτες σε ατιμωτικές, περιφρονητικές πράξεις και σε πράξεις βίας. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε αν το θέμα έχει φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες κι αν θα ακολουθήσουν ποινικές διώξεις πρώτα για τον υποκινητή ηθικό αυτουργό και ύστερα για όλους αυτούς που ανεβάζουν στις ιστοσελίδες τους δημοσιεύματα  που προτρέπουν τους πολίτες δημόσια σε βία, ΟΤΑΝ ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού των πολιτών ακόμη και ο θάνατος.

Και επειδή το παρελθόν δεν διαγράφεται ούτε παραγράφεται, καλό θα είναι η υπόθεση του επίδοξου Μπαχαλάκη της Γλυφάδας να απασχολήσει όλες τις αρμόδιες αρχές ώστε να πάψει επιτέλους να τρομοκρατεί την τοπική κοινωνία.

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − = 8