Ζητείται αντιπολίτευση 

Η Δυνατή Γλυφάδα είναι η παράταξη που παραπαίει και πάει από το κακό στο χειρότερο. Τα δυνατά χαρτιά της παράταξης έχουν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανανέωσης κι απλά περιμένουν την διάλυση.

Η παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα»  είναι πλέον ακυβέρνητη  χωρίς βηματισμό χωρίς  προσανατολισμό δίχως  αύριο και η ανάληψη πρωτοβουλίας των ιστορικών στελεχών είναι πλέον μονόδρομος. Είναι απορίας άξιο τι κάνουν ιδρυτικά στελέχη όπως οι  κ.κ Στάθης Γεωργούλας, Δημήτρης  Βίγκλας, Βασίλης Παλιούρας κα  που δείχνουν να μην έχουν πια την όρεξη και το κουράγιο να αναλάβουν πρωτοβουλίες αν και γνωρίζουν ότι με τον Μάκη δεν πάνε πουθενά.

Όσοι αφήνουν τον χρόνο της ανασυγκρότησης της παράταξης να περνάει κάνουν μεγάλο λάθος γιατί γνωρίζουν ότι αυτά δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Ο δρόμος είναι αντικειμενικά δύσκολος αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι μονόδρομος. Η Δυνατή Γλυφάδα πρέπει ν ανασυγκροτηθεί να ανανεωθεί και εν πάση περιπτώσει να απεγκλοβιστεί από τα απολιθώματα του παρελθόντος και το   σύνδρομο της  γερασμένης κακομαθημένης ηγεσίας που έστω και βιολογικά δεν έχει την όρεξη τον ενθουσιασμό και το κουράγιο να προσφέρει.

Μιλώντας με πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης μου διεμήνυσε ότι μια καλή λύση θα ήταν ο π. αντιδήμαρχος Δημήτρης Αλεβίζος, όπως επίσης και ο δημ, σύμβουλος τ. αντιδήμαρχος Στάθης Γεωργούλας που είναι ιδρυτικό μέλος της παράταξης και νεότερος από πολλούς άλλους και έχει τον τρόπο να συσπειρώσει δυνάμεις για την επανίδρυση της παράταξης.

Βεβαιοτατήτατα είναι προφανές ότι το φόβητρο του ονόματος Παπανικολάου τους έχει μεταδώσει την απογοήτευση και τον πανικό αλλά η αντιπολίτευση είναι εξαιρετικά  χρήσιμη και ωφέλιμη στα δημοτικά δρώμενα και γι αυτό θα πρέπει επιτέλους να  καταλάβουν ότι η μόνη αντίδραση στην αδράνεια είναι η δράση.

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 9 = εννέα