ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 4 ΩΡΩΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ

Μία συγκινητική ιστορία από το Οχάιο των ΗΠΑ έγινε γνωστή και αφορά το θάνατο ενός ζευγαριού που ήταν παντρεμένο για τουλάχιστον 64 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη DailyMail, oι δυο τους πέθαναν με διαφορά τεσσάρων ωρών την παραμονή των Χριστουγέννων, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Ο 88χρονος Μπιλ Στσάφραθ πέθανε στις 07:00 και η 88χρονη σύζυγός του, Νάνσυ, στις 11:00 σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων που ζούσαν τα τελευταία χρόνια.

«Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, που δεν μπορούσε ο 88χρονος να σηκωθεί από το κρεβάτι του, ενώσαμε τα κρεβάτια τους στη μέση του δωματίου» ανέφερε η ανιψιά του ζευγαριού Πατ Κορνήλιους. «Οπότε κυριολεκτικά κρατούσαν τα χέρια τους ενωμένα την τελευταία εβδομάδα της ζωής τους» συμπλήρωσε.

Ο ανιψιός τους, Τζον Μόριτζ τόνισε: «Ήταν σαν να είχαν αποφασίσει να «φύγουν» μαζί, ο ένας μετά τον άλλον. Με κάποιο τρόπο το ήξεραν». Οι δυο τους δεν είχαν παιδιά, αλλά ο 88χρονος είχε ακόμα 11 αδέλφια και είχαν πολλά ανίψια.

Η οικογένεια τους αριθμούσε περίπου 200 μέλη, τα οποία αποφάσισαν η κηδεία τους να γίνει στην εκκλησία που πήγαινε το ζευγάρι αφότου παντρεύτηκε.

Ο Μπιλ ήταν βετεράνος στρατιώτης, ο οποίος είχε πολεμήσει στην Κορέα από το 1951 μέχρι και το 1953. Όταν επέστρεψε από τον πόλεμο έκανε καριέρα ως χτίστης. Από την άλλη η Νάνσυ δούλευε για 35 χρόνια στην Τράπεζα που κατάφερε να γίνει και αντιπρόεδρος

αφήστε ένα σχόλιο


× έξι = 42