“ΕΦΥΓΕ” Ο AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΕΙΔΗΣΗ

Η ξαφνική αποχώρηση του Θανασάκη από την δημοτική αρχή και η ανεξαρτητοποίηση του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και δημιούργησε έκπληξη ακόμα και στους πλέον ψύχραιμους.

Η ηρωική αναπάντεχη έξοδος του αιωνόβιου δημοτικού συμβούλου Θανασάκη 4μισυ μόλις μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές δηλώνει πάνω από όλα ανδρεία αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στα κοτόπουλα που ο ίδιος νομίζει ότι αντιπροσωπεύει.

Να θυμίσουμε ότι ο Θανασάκης έχει διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πάντα στις δημοτικές εκλογές κατέβαινε υποψήφιος με την δεξιά παράταξη με εξαίρεση τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές που έφαγε πόρτα από τον Βαρβιτσιώτη κι από γινάτι κατέληξε τελικά στην παράταξη του Κόκκορη ο οποίος τον τίμησε για την πράξη του και τον έκανε αντιδήμαρχο. Και εκεί που μέχρι χθες ο Θανασάκης ψήφιζε τα πάντα όλα για τον Κόκκορη , ξαφνικά σε γραπτή του δήλωση τον κατήγγειλε για μια σειρά από αδικήματα και παράνομες πράξεις, ανακοινώνοντας ευθύς αμέσως την αποχώρηση και την ανεξαρτητοποίηση του, γυρνώντας στα παλιά του λημέρια αφού την άλλη κιόλας ημέρα εθεάθη καμαρωτός στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανικολάου.

Εύγε κύριε Παπανικολάου κάνατε μεταγραφή νίκης.

Μακελάρης Μέγας

αφήστε ένα σχόλιο


1 × = εννέα