ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘EMEIΣ ‘

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κώστα Κόκκορη για την υποστήριξη στην προσπάθεια της συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα σχολεία του Δήμου μας .

Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλες τις γυναίκες μέλη της Ένωσης Γυναικών , τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους χορηγούς που πρόθυμα προσέφεραν από το υστέρημά τους μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών και στήριξαν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη που σήμερα πλέον γίνεται αυτσκοπός .

Η συμβολή των εθελοντών ως κοινωνική προσφορά προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι ανεκτίμητης αξίας διότι εκείνο που κυρίως προσφέρεται είναι η καρδιά. Έχει διαπιστωθεί από την εμπειρία, ότι όπου υπάρχει η θέληση αποδίδει αξιόλογους καρπούς. Η αγάπη είναι κυρίως πράξη. Είναι σημαντικό ότι δεν χάθηκε ακόμη η ανθρωπιά από τον κόσμο, και εκφράζεται μέσα από συλλογικές προσπάθειες ευαισθησίας και προσφοράς.

Σημειώνουμε ότι τα είδη που καταμετρήθηκαν και παραδόθηκαν με πρωτόκολλο στο Δήμο Γλυφάδας ήταν πάνω από τρεις χιλιάδες και μέχρι σήμερα ξεπέρασαν τις τέσσερις χιλιάδες . Η πρόεδρος της επιτροπής παιδείας κ. Βουγιουκλή , η οποία έδωσε το παρόν της στη δράση μας έχει αναλάβει τη διανομή στα σχολεία και την ευχαριστούμε για την συμπαράσταση .

7 1 3 4 6

Η Πρόεδρος Λένα Μαυρακάκη και το ΔΣ

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + 5 =