Ευθύς και ξεκάθαρος ο Λοβέρδος: Η αντίδραση Τσίπρα στα περί «προοδευτικής διακυβέρνησης» του Παπανδρέου

Οργή Λοβέρδου

Στην αναφορά του Γιώργου Παπανδρέου 

περί προοδευτικής διακυβέρνησης απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπυοργός και με φόντο το γεγονός ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν με απλή αναλογική φέρεται να είπε στα μέλη του οργάνου: «Οι διεργασίες στο χώρο δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους. Καθιστούν ρεαλιστική την προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης».

Έξαλλος ο Λοβέρδος

Ο όρος «προοδευτική διακυβέρνηση» και τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν, ότι αν εκλεγεί ο Παπανδρέου στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα αρχίσει να «ψήνεται» η «προοδευτική διακυβέρνηση» δηλαδή μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ του ΣΥΡΙΖΑ και του Βαρφουφάκη, έχουν εξοργίσει τον Ανδρέα Λοβέρδοο οποίος έσπευσε να πει με βεβαιότητα ότι η δική του υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που εξυφαίνεται για μία δήθεν συγκυβέρνηση ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και Βαρουφάκη.

«Αυτό το σενάριο, που εγώ το βλέπω πια μπροστά μου, δεν θα περάσει όσο είμαι εγώ εκεί και αν είμαι Πρόεδρος δεν θα γίνεται και συζήτηση γι’ αυτό» δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επανήλθε την Πέμπτη, επαναλαμβάνοντας από το Ρέθυμνο τη θέση του για μη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είπε «εάν οι πολίτες με προτιμήσουν θα βάλω τέλος στα σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε», ξεκαθάρισε.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 21