ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διατύπωσε την αντίθεσή της  στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, σημειώνοντας ότι η παρουσία τους «θα προσελκύσει εγκληματίες»

Πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έλαβε την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίης Νικητοπούλου, την οποία και έκανε δεκτή.

Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διατύπωσε την αντίθεσή της, χθές, στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Στην επιστολή τους προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα μέλη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας σημείωσαν, μεταξύ άλλων, ότι η παρουσία προσφύγων και μεταναστών «θα προσελκύσει εγκληματίες».

ΝΔ: Καταδικαζουμε τις ακραίες δηλώσεις μέλους της νεολαίας του κομματος

Η ΝΔ καταδίκασε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι «αποτελούν προσωπικές απόψεις της επιστολογράφου».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ κ. Τάσου Γαϊτανη:

«Οι συγκεριμένες δηλωσεις είναι κατακριτέες, δεν εκφράζουν τη ΝΔ, αλλα αποτελούν προσωπικές απόψεις της επιστολογράφου. Για το θεμα αυτο έχει επιληφθεί το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΟΝΝΕΔ, η οποία έχει και την ευθύνη του θέματος».

Δείτε επίσης

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 1