ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αγώνας των βουλευτών της ΝΔ για να έρθουν τα φιλαράκια και οι κολλητοί..

Αν δούμε ποιοι έθεσαν υποψηφιότητα και ποιοι τελικά εκλέγησαν για την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ,  θα παρατηρήσουμε  ότι οι πολλοί εξ αυτών είναι κάποια σούργιελα που είδαν φως και μπήκαν, αρκεί μόνο να πούμε ότι κάποιοι από δαύτους ήταν μόνιμοι υβριστές και επικριτές της παράταξης, ενώ  κάποιοι άλλοι δεν είχαν καμία μα καμία σχέση με την  ΝΔ.  Ας όψωνται οι αίτιοι που δεν είναι άλλοι από κάποιους βουλευτές που βάζοντας «πλάτη» θέλησαν  με αυτόν τον τρόπο  να βάλουν ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος τους  έτσι που να επηρεάζουν τις καταστάσεις ανάλογα με τα δικά τους  γούστα. Παντού μέσα σε όλα οι κολλητοί των βουλευτών, ενώ άνθρωποι με ήθος και αξίες έμειναν έξω.

Πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν δυσαρεστημένοι και εκφράζουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους λέγοντας ότι αν τέτοιες είναι οι αλλαγές  που υποσχέθηκε ο Κυριάκος, τότε ψωνίσαμε από σβέρκο και ο Τσίπρας θα μείνει για πολλά χρόνια στην εξουσία.

Καλά θα κάνουν αυτοί που παραμυθιάσανε τους ψηφοφόρους για μια δήθεν νέα αρχή να αφήσουν την αλαζονεία και τις μαγκιές αν θέλουν να ξαναδούν εξουσία γιατί από εκεί που το έχουν σίγουρο ότι θα γίνουν κυβέρνηση και έχουν  αρχίσει τα δικά τους παιχνίδια, δεν αποκλείεται να μείνουν και πάλι στην απέξω με μόνιμη απασχόληση, να λένε το ποίημα τους στα κανάλια.

αφήστε ένα σχόλιο


+ ένα = 4