ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: “ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΡΕΣ”

Από την πρώτη στιγμή και με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ήταν εξομολογητικός και σε πράγματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Σε νέα συνέντευξη του, αποκαλύπτει ότι είναι οροθετικός από το τέλος της δεκαετίας του ’80. «Έζησα ολόκληρη την ιστορία του AIDS», είπε χαρακτηριστικά και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον αριθμό των ερωτικών του συντρόφων, αλλά και ότι δεν έλεγε σε όλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Έχω κάνει έρωτα με λιγότερους από εννιά χιλιάδες άντρες. Έβαζα προφυλακτικό. Σε άλλους έλεγα ότι είμαι οροθετικός και σε άλλους όχι, όμως δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει ότι ……

τον έθεσα σε κίνδυνο» ανέφερε στο περιοδικό «ΕΓΩ», που κυκλοφορεί σήμερα.

Προσθέτει ότι σήμερα δεν είναι ερωτευμένος: «Είμαι πριν από τον επόμενο έρωτα. Έχασα τον άνθρωπό μου πριν από τρία χρόνια από καρδιακή νόσο. Με πόνεσε ο τρόπος που ασέλγησαν στην είδηση διάφορα sites, ότι τον κόλησα AIDS, ότι του έδωσα ναρκωτικά, ότι τον σκότωσα. Έγραψαν ότι μπορείς να φανταστείς”.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει δηλώσει επίσης ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή του, κατά την οποία εργαζόταν ως συνοδός και έπαιρνε χρήματα για να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες. Έχει τύχει, όμως, να βρεθεί ερωτικά με περισσότερους από δέκα άντρες ταυτόχρονα; Ο δημοσιογράφος απάντησε: «Έχει τύχει, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ήμουν ένας καλός επαγγελματίας. Δεν προσπαθούσα να κρυφτώ, ούτε να κάνω… ζαβολιές. Έπαιζα το παιχνίδι της πορνείας, όσο ωραίο ήταν» και παραδέχεται ότι είχε ερωτική επαφή με επώνυμους άντρες της Ευρώπης, αλλά η εχεμύθεια του επαγγέλματος δεν του επιτρέπει να αποκαλύψει ονόματα.

Σε ερώτηση αν άλλαξε η ζωή του, από την ημέρα που εξομολογήθηκε δημόσια ότι είναι οροθετικός, απαντά:

“Γλύκανε λίγο το βλέμμα των ανθρώπων που με κοιτάζουν και κάποιοι ίσως να θύμωσαν. Δυσκολεύτηκαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου,φίλοι ή συγγενείς μου, που ενδεχομένως, δέχονταν διάφορα ερωτήματα. Σήμερα κακά τα ψέματα ο οροθετικός είναι σαν ένα χρόνιο ασθενή.”

Όπως δήλωσε το αποκάλυψε: “Γιατί μου διαμήνυσαν ότι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον κατά την προεκλογική εκστρατεία. Επειδή θεώρησα ότι είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη το ξεκαθάρισα. Εξ’ άλλου δεν είναι η πρώτη φορά που το ανέφερα. Κάθε 1η Δεκεμβρίου γράφω: “Το AIDS με αφορά προσωπικά.” Πριν από δώδεκα χρόνια συζητήσαμε για αυτό με τη φίλη μου Αννίτα Πάνια στη βραδινή εκπομπή της, που προβλήθηκε 9 φορές.”

Πηγή:kafeneio

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = πέντε