ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ: «ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ» ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ – ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΙ

Μία απίστευτη ιστορία φρίκης στο Μοσχάτο αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται για σπίτι το οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε μετατρέψει σε «κολαστήριο» ζώων, καθώς εκεί αιχμαλώτιζε και βασάνιζε μέχρι θανάτους σκύλους και γάτες.

Ένας «σχιζοφρενής», κατά τις μαρτυρίες γειτόνων του, αιχμαλώτιζε και βασάνιζε σκύλους και γάτες στο σπίτι του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Προέδρου Αδέσποτων Εθελοντών Ρέντη – Μοσχάτου, Σοφία Κρομμυδάκη, που μίλησε στο OPEN, αυτό συνέβαινε επί περίπου 10 χρόνια και κανείς δεν τόλμησε να το καταγγείλει, γιατί όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, φοβόντουσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Η δράση του εν λόγω ατόμου αποκαλύφθηκε όταν μια νέα ένοικος κάλεσε τις Αρχές λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το διαμέρισμά του. Η αστυνομία συνοδεία υπηρεσιών του δήμου, μπήκε στο σπίτι κι όπως αναφέρει η κ. Κρομμυδάκη, έζησαν ένα θρίλερ. Βρέθηκαν δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα, τα οποία εικάζεται ότι βρίσκονταν εκεί για μήνες ή και χρόνια. Τα ζώα κακοποιούνταν συστηματικά από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που ζούσε μέσα στην υγειονομική «βόμβα» των δύο ορόφων (υπόγειο, ισόγειο και αυλή).

«Όταν μπήκαμε, βάλαμε ειδικές φόρμες για να εισέλθουμε στο κτήριο. Κάθε μέρα εντοπίζαμε πτώματα ζώων και ήταν μια φρίκη. Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σ’ ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν» δηλώνει στην κάμερα του OPEN η Σοφία Κρομμυδάκη.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 8