ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

Μέχρι πότε θα μας δουλεύουν τα σκουπίδια? Πότε επιτέλους θα καθαρίσουμε τους λεκέδες?

Είναι τραγικό και μόνον να σκεφτεί κανείς, ότι αυτή η πόλη ζούσε υπό την ομηρία μια συμμορίας που ήθελαν να εναλλάσσονται την εξουσία.

Τους χάλασε τα σχέδια ο Κόκκκορης.

Πρέπει να διώξουμε όλα εκείνα τα υπέρβαρα όρνεα που υποτιμούν την νοημοσύνη μας και νομίζουν ότι απευθύνονται σε ευνουχισμένους και αποχαυνωμένους πολίτες.

Πρέπει να στείλουμε στον αγύριστο τους ανάξιους, τους πολιτικούς και τις βαμμένες ξανθιές φωνασκούσες κυρίες που με πρόσχημα το καλό μας, επιχειρούν να κάνουν καριέρα στην Γλυφάδα. Όποια άθλια παράσιτα έχουν πέσει στην αντίληψη μας πρέπει να τα πετάξουμε σε κάποιον σκουπιδοτενεκέ, να διωχθούν όλοι οι Ελεεινοί και τρισάθλιοι που τολμούν να εμφανίζονται ως άνθρωποι με αξιοπρέπεια και φιλότιμο που μπορού με να τους εμπιστευτούμε.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να δίνουμε χώρο στα παμφάγα γιατί όσοι από εμάς αρνούνται να ξεχά σουν το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το ξαναζήσουν!

Με τον Κώστα Κόκκορη Δήμαρχο ξεσκαρτάρισε η σαβούρα στην Γλυφάδα και κόπηκαν οι μάσες και οι πάσες.

Η Γλυφάδα μετά τον αείμνηστο Σ. Λαζαρίδη απέκτησε και πάλι Δήμαρχο με ορμή και τσαγανό.

Ο Κώστας Κόκορης χρειάζεται άλλη μια πενταετία για να αλλάξει εικόνα η Γλυφάδα μας και να καθαρίσει από παντός είδους βρόμες.

Δαγκωτό στον Κόκκορη γιατί άλλαξε την Γλυφάδα μας. Την έβγαλε από την μιζέρια και την απαξίωση και την έκανε και πάλι νυφούλα του Σαρωνικού.

Μακελάρης Μέγας

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 × επτά =