Επίθεση Παγώνη σε Γονίδη: Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί – Δεν είναι γιατρός – Δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους

Τι είχε αναρτήσει στο Facebook ο λαϊκός τραγουδιστής

Κατά την τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη

ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη στο facebook και η ίδια την έκρινε ως γραφική.

Υπενθυμίζεται ότι ο λαϊκός τραγουδιστής είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε!».
Φίλοι μου ειναι να γελάς και να κλαις μαζι… Ενα ειναι σιγουρο οτι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας…»

Εν συνεχεία, η Ματίνα Παγώνη απάντησε πως δεν την ενόχλησε καθόλου ο χαρακτηρισμός, τονίζοντας πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είναι γιατρός.

«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δε μπορεί να αποφασίσει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους αν θέλει να τον σέβονται, γιατί διαφορετικά υποβαθμίζεται ο ίδιος. Καθόλου δεν με ενόχλησε που με κάλεσε γραφική. Ούτε ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

αφήστε ένα σχόλιο


3 × πέντε =