«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ II»: ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1,5 ΩΡΑ

Στις 10 το πρωί άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος  «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» για την Περιφέρεια Αττικής και οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν σε μόλις 1,5 ώρα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υποβλήθηκαν 5.345  αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 55,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 10.168  αιτήσεις.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον Β’ Κύκλο του «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» θα συνεχιστεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπενθύμισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να εξασφαλιστούν πρόσθετοι πόροι ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι και στο πλαίσιο αυτό θα εξαντλήσει –σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης- τις δυνατότητες συγχρηματοδότησης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = τρία