ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΕ ΝΕΚΡΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ – ΣΩΟΣ Ο ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι διασώστες που κατάφεραν να τον προσεγγίσουν τα ξημερώματα της Τρίτης στη θέση Λούκι Καλογήρου όπου είχε εγκλωβιστεί, διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, την πυροσβεστική ειδοποίησε ο συνοδοιπόρος του το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο 55χρονος άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του, καθώς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από την πτώση του.

Αμέσως, στήθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με τρία οχήματα από Κατερίνη και Λιτόχωρο καθώς και από την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, αλλά οι δύσκολες καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα τα πυροσβεστικά κλιμάκια να μην φτάσουν έγκαιρα στο σημείο και να βρουν νεκρό τον άνδρα χθες στις 2 τα ξημερώματα.

Ζωντανός εντοπίστηκε ο 37χρονος άνδρας που είχε πάει για αναρρίχηση με τον 57χρονο.

Ο 37χρονος είναι τραυματισμένος ελαφρά, με μώλωπες και κακώσεις σε αρκετά σημεία του σώματός του, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν έχει κάποιο σπάσιμο.

Αυτή ήταν η τρίτη επιχείρηση στον Όλυμπο από το Σάββατο, όταν σημειώθηκε η τραγωδία με το θάνατο του 25χρονου ορειβάτη και τον τραυματισμό του φίλου του. Χθες, δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = τριάντα έξι