Ενημερωτική εκδήλωση για το σακχαρώδη διαβήτη

Το 10% του πληθυσμού της χώρας μας, περισσότεροι από 1.000.000 συμπολίτες μας, πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.

Πίσω από τους αριθμούς αυτούς, κρύβονται άνθρωποι, κρύβονται αγαπημένα πρόσωπα, όπως έχουμε και στη δική μου οικογένεια, όπως έχουμε και σε τόσες οικογένειες ακόμα.
Αύριο, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, ο Δήμος μας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το μείζον αυτό θέμα.
Στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30), στις 6 το απόγευμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδους Διαβήτη και σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Οδηγό τον Διαβήτη» και το διαβητολογικό ιατρείο Healthspot Γλυφάδας του HHG.
Στην εκδήλωση θα γίνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες από εξειδικευμένους επιστήμονες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου σε όσους από τους παρευρισκομένους το επιθυμούν.
Είναι αυτονόητο ότι και για την πρωτοβουλία αυτή, θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Σας περιμένουμε.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ o Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό με θέμα: "Σακχαρώδης Διαβήτης: H μεταβολική πανδημία του 2lou αιώνα -Η αντιμετώπιση και η διαχείριση του" Με την συμμετοχή των φορέων: Health Spot Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ωρα 6μμ. Διασχολικό Γλυφάδας Επαμεινώνδα 30 Με οδηγό το Διαβήτη"

αφήστε ένα σχόλιο


6 − δυο =