Ενδελεχής απολύμανση στο 10ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας

Με απόλυτη ασφάλεια μπήκαν σήμερα οι μαθητές στο 10ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας που λειτούργησε κανονικά, με εξαίρεση το τμήμα της Ε΄τάξης του οποίου μαθητής διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώθηκε χθες για το συμβάν. Αμέσως, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου διενεργήθηκε ενδελεχής απολύμανση στη σχολική μονάδα, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.
Το τμήμα του 10χρονου μαθητής θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους έως και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, κατόπιν εντολής των αρμοδίων αρχών.
«Παραμένουμε σε πλήρη εγρήγορση και σε διαρκή συνεργασία με τη σχολική κοινότητα και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εύχεται «περαστικά στο μικρό μας φίλο και ταχεία ανάρρωση». Στέλνοντας και τις δικές του ευχές στο μαθητή, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος και συντόνισε τη διαδικασία απολύμανσης στη σχολική μονάδα, επισημαίνει ότι: “Είμαστε με κάθε τρόπο κοντά στα παιδιά μας, δίπλα στα σχολεία μας. Λάβαμε εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να είναι ασφαλείς όλες οι οικογένειες της Γλυφάδας μας”.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = εννέα