ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ: ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ

Γεύμα στο εστιατόριο «Βυζαντινόν» του Χίλτον είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οπως είναι ευνόητο οι ερμηνείες δίνουν και παίρνουν για την συνεύρεση των τριών. Οπως σημειώνει το pontiki.gr, που αποκάλυψε το γεύμα, όσοι τους εντόπισαν, αυτομάτως, ανακάλεσαν στη μνήμη τους όχι μόνο τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων χρόνων και τη στενή σχέση – σχεδόν ταύτιση – Σαμαρά και Βενιζέλου, αλλά και τα πρόσφατα σενάρια για μελλοντική συμπόρευση βενιζελικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ. μετά την εκλογή Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλωστε ο Σαμαράς είναι γνωστό ότι – χωρίς να προσπαθεί να το κρύψει – συντάχθηκε ενεργά με τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. κατά την εσωκομματική προεκλογική περίοδο.

Οπως επίσης είναι γνωστό ότι τόσο ο Βενιζέλος όσο και τα στελέχη της επιρροής του αισθάνονται στενό το πολιτικό κοστούμι που τους έχει φορέσει η Φώφη Γεννηματά. Το επεισόδιο άλλωστε με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Γρηγοράκο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, όπως γνωρίζουν όλοι οι παροικούντες την πασοκική «Ιερουσαλήμ». Ήταν λοιπόν αδύνατον το γεύμα των τριών να μην συνοδευτεί από τις ανάλογες ερμηνείες.

Πηγή: topontiki.gr

αφήστε ένα σχόλιο


6 × = τριάντα