Εμωράνθη από τα βότανα του αρχηγού ο Νικόλας

Με λύπη μου είδα σήμερα τον φίλο Νίκο Παπάζογλου με τον οποίο έχω μάλιστα συνεργαστεί στο παρελθόν να καταφέρετε κατά του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου μια για τα χιόνια και μια για τα καυσόξυλα. Κρίμα – Κρίμα και πάλι κρίμα. Πάνω στον οίστρο του για προβολή και δημοσιότητα ξεπέρασε τον εαυτό του ο Νικόλας και κατά την προσωπική μου άποψη παγιδεύτηκε στο να διαβάζει ότι του έδωσαν οι φίλοι του ( γνωστή παρέα) και αναλώθηκε σε ένα ρεσιτάλ ακατάσχετης καταστροφολογίας – μπουρδολογίας. Στην καψούρα του για το βουλευτιλίκι τα πήρε όλα σβάρνα αγνοώντας ότι οι πολίτες και μνήμη έχουν και κρίση για να μπορούν να κατανοήσουν ότι κάποιες φορές έχει αξία όχι αυτό που λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει.

Από την μια ο φανταζί  Νικόλας τις ημέρες της χιονολαίλαπας ανέβαζε φωτο του  από την χιονισμένη Αράχωβα να κάνει σκι κι αργότερα μπροστά στο τζάκι του κι από την άλλη μας μιλάει μέσα από τα βιντεάκια για την απροσπέλαστη χιονισμένη Γλυφάδα, βλέπεις το υπηρετικό προσωπικό που χαρζιλικώνει ο Νικόλας (σε λευκό) τραβούσε φωτο και έκανε ρεπορτάζ για πάρτη του.

Δεν θα μπω στην ουσία των βίντεο που ανέβασε γιατί δεν έχει αξία θα πω μόνον, Κρίμα – Κρίμα για τον Νικόλα που για μια ακόμη φορά «μαστιγώνει αλύπητα τον εαυτό του και ματώνει».

Κρίμα – Κρίμα για τον Νικόλα μέσα στην απέλπιδα προσπάθεια για το βουλευτιλίκι κυριευμένος από κομπορρημοσύνη και μεγαλομανία βούτηξε με τα μούτρα μέσα στο βούρκο της επικοινωνιακής γλίτσας χωρίς να καταλάβει ότι η χαρτούρα και το φιλοδώρημα δεν είναι αρκετά να σώσουν την υπόληψη του ανθρώπου.

Καλό το βερνίκι προσθέτει γυαλάδα στο ξύλο αλλά με τον καιρό το ξύλο ξεβάφει – ξεφλουδίζει, πόσο μάλλον όταν είναι και απελέκητο. Καλές οι αλοιφές και οι επιστολές του Ιησού αλλά ως γνωστόν δεν έχει βρεθεί το φάρμακο που θεραπεύει  «πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν».

Γι αυτό, Θέλει προσοχή

αφήστε ένα σχόλιο


6 − = πέντε