ΤΙ ΤΡΙΤΟΣ??? ΕΚΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

Οι στρατευμένοι καλοθελητές δεν έχασαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία και αυτή τη φορά ακολουθώντας την γνωστή τακτική της λάσπης, εκτός από το να κατασκευάζουν ανύπαρκτες “ειδήσεις” πλέον επινοούνται και δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις.

Γνωστό, λοιπόν, σαιτ παραπολιτικών έχει στην κατοχή του “εγκυρότατη” δημοσκόπηση και αναφέρει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου είναι τρίτος!!!

Όμως δείχνουν εντελώς απληροφόρητοι.. Τι τρίτος? Οι πληροφορίες οι δικές μας τον δείχνουν έκτο. Ναι -ναι καλά ακούσατε. Έκτος, τελευταίος και καταϊδρωμένος ακόμη πιο πίσω και από τους 5 σημερινούς υποψηφίους της Γλυφάδας. Λοιπόν για να σοβαρευτούμε και να μην τρελαθούμε. Όσοι σπεύδουν να κόψουν την δυναμική και την ορμή του ασταμάτητου Γιώργου Παπανικολάου με τέτοιου είδους κατασκευασμένα και αναληθή δημοσιεύματα είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι σπεύδουν πριν από τα σημαντικά γεγονότα να προκαλέσουν πανικό στους Γλυφαδιώτες. Τα κατεστημένα ενοχλούνται. Ε αυτό είναι ξεκάθαρο.

Όμως καλά θα κάνουν να γνωρίζουν πως ο μικρός δουλεύει μεθοδικά συστηματικά και ασταμάτητα. Η εκδήλωση του που πραγματοποιεί στις 8 του μηνός στο κλειστό γυμναστήριο της Τερψιθέας θα είναι η απάντηση σε όλους τους “φίλους” της Γλυφάδας η οποία θα είναι μόνο η αρχή. Ετοιμάζονται πολλά ακόμη λίγη υπομονή.

Και κάτι ακόμη. Μικρέ κράτα γερά. Μην μασάς. Ο λαός της Γλυφάδας και μνήμη έχει και ξέρει και βλέπει…

ΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 9 = δέκα