ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΦΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Η σχολική αμφίεση των μαθητών του San Patricio Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Οι αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ανδαλουσίας απειλούν με απόσυρση από το εκπαιδευτικό συμβούλιο του Κολλεγίου Αγίου Πατρικίου της Μάλαγα (Collége San Patricie de Malaga) αν δεν επιτραπεί σ΄ένα 7χρονο αγόρι να πηγαίνει στο σχολείο με τη σχολική ποδιά κοριτσιού και να χρησιμοποιεί τους χώρους υγιεινής και τα αποδυτήρια των θηλέων.Σήμερα 02/01/13, ο Υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού της Ανδαλουσίας , Lucio Alonso δήλωσε ότι το σχολείο του Αγίου Πατρικίου έχει διαπράξει το αδίκημα της παραβίασης των υπουργικών εκπαιδευτικπών εντολών και ότι παρεμποδίζει το έργο του Επιθεωρητή Εκπαίδευσης.

Το θέμα έχει προκύψει από την άρνηση του σχολείου να υιοθετήσει την επιθυμία των γονέων του 7χρονου Gabriel (Gagy) που γεννήθηκε με ανδρικά γεννητικά όργανα να αποκαλείται εις το εξής Gabriella και όλα τα έγγραφα να εκδίδονται σε αυτό το όνομα.

H μητέρα του Gaby μπροστα από την τροποποιημένη γκαρνταρομπα του μικρού

Από την άλλη πλευρά, οι εκκλησιαστικές αρχές και οι σύλλογοι γονέων του Κολλεγίου που επίσης μετέχουν στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο τους σχολείου, αρνούνται αυτήν την « αυθαιρεσία » έστω και αν βρίσκει σύμφωνους τους γονείς του 7χρονου παιδιού. Αντιπροτείνουν ότι σε πρώτο στάδιο πρέπει να υπάρξει ιατρική γνωμάτευση και ότι δεν αρκεί η απλή επιθυμία των γονέων.

Η τοπική κοινωνία αντιδρά έντονα σε αυτήν την « καινοτο μία » υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούνται παιδιά ως πειραματόζωα για την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων.Μια πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών βρίσκεται σ΄εξέλιξη και έχουν ήδη συγκεντρωθεί 16.384 υπογραφές.

Η πρόεδρος της Ανδαλουσίας, Suzana Diaz υπενθύμισε ότι προβλέπεται με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση η υποχρέωση του εθνικού συστήματος υγείας να παρέχει ορμονοθεραπεία και επεμβάσεις αλλαγής φύλου στην παιδική ηλικία.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 × τέσσερα =