ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΟΡΕΣ!

Θα τους ονομάζουμε ..πέμπτου φίλου, γιατί το τέταρτο είναι οι Λεσβίες, και το ..πέμπτο είναι οι πολιτικοί .Ζήτω τα… τρίφυλλα. Εμείς πάντως θα τους ονομάζουμε αρχιπουστάρες τις …αρχιπουστάρες διότι είναι προσωπική γνώμη και βάσει συντάγματος δεν διώκεται όσους νόμους και να βγάλουν ..

Επί της αρχής υπερψηφίστηκε το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης ενώ η συζήτησή του θα συνεχιστεί την Παρασκευή οπότε και αναμένεται να ψηφιστεί και επί των άρθρων.
Το μόνο που δεν εγκρίθηκε ακόμα ήταν η γάμος των ομοφύλων κάτι που θα γίνει σε δεύτερη φάση, σίγουρα, ενώ ψηφίστηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, η ποινική δίωξη όσων αναφέρονται στον γενετήσιο προσανατολισμό κάποιου με υποτιμητικό τρόπο.
Σε ότι αφορά τις γενοκτονίες η μοναδική που αναγνωρίζει είναι η εβραϊκή γενοκτονία. Καμία αναφορά στις γενοκτονίες των Ελλήνων Ποντίων, Ελλήνων της Μικράς Ασίας και Αρμενίων, διότι δεν έγιναν . Κανονικός δορυφόρος της Τουρκίας έγινε η χώρα…
Η κυβέρνηση “έγραψε και στα παλαιότερα των υποδημάτων της” τις αντιδράσεις της Εκκλησίας για τους ομοφυλόφιλους και πλέον όποιος λέει τον πούστη… πούστη, θα διώκεται ποινικά.
Oσο για τους 38 βουλευτές της ΝΔ που είχαν κάνει “επανάσταση” και είχαν στείλει και επιστολή στον Α.Σαμαρά, πιο “γατάκια” δεν υπάρχουν. Όλοι με μια φωνή είπαν “Ναι” στο ανοσιούργημα σε βάρος του Έθνους και της Κοινωνίας, που “φτύνει στα μούτρα” εκατομμύρια σφαγιασθέντες Έλληνες και την ίδια την Ορθόδοξη Εκκλησία.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = δέκα