ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

 Μία ακόμη δημοτική παιδική χαρά διεθνών προδιαγραφών εγκαινίασε χθες το απόγευμα ο Δήμος Γλυφάδας, στη διασταύρωση των οδών Ηφαίστου και Αρετής, πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας.

 

Στα εγκαίνια του καινούργιου αυτού πάρκου αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, το οποίο περιλαμβάνει πρωτότυπα και ασφαλή παιχνίδια, ειδικό χλοοτάπητα, νέα δέντρα, καινούργια καθιστικά, φωτιστικά με οικολογικούς λαμπτήρες και πολλά ακόμα, έδωσαν το παρών εκατοντάδες κάτοικοι της Γλυφάδας, γονείς με τα παιδιά τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν το άνοιγμα μίας ακόμα γωνιάς χαράς και παιχνιδιού, σε μία μέχρι πρότινος εγκαταλειμμένη περιοχή.

 

«Συνεχίζουμε να φτιάχνουμε, βήμα βήμα, την πόλη των παιδιών μας. Απόψε εγκαινιάσαμε στη Γλυφάδα μας έναν ακόμα παιδότοπο μαζί με ένα χώρο αναψυχής για τους μεγαλύτερους, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, με υποδομή για ΑΜΕΑ, φωτισμό LED νέας γενιάς, εκτεταμένη φύτευση. Ένα χώρο σχεδιασμένο με μπόλικη φαντασία και μεράκι», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

 

«Εκεί όπου για δεκαετίες υπήρχε μια εγκαταλελειμμένη και παρατημένη έκταση, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη υποδομή, μια ζεστή γωνιά για όλους. Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν – που όπως και στις άλλες δημοτικές εγκαταστάσεις είναι πολλοί – για να γίνει πραγματικότητα ένας ακόμα ολοκαίνουργιος παιδότοπος και όλους όσους ήρθαν σήμερα στα εγκαίνια για να γιορτάσουμε μαζί την παράδοση του σπουδαίου αυτού έργου. Συνεχίζουμε, έχοντας πάνω απ’ όλα ως μεγαλύτερη κινητήριο δύναμή μας τα χαμόγελα των παιδιών μας», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

_AR06949 _AR07250 _AR06609 _AR06459 _AR06560

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − = 4