ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΜΕ «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ» ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!!!

Σηκωθήκανε τα μανταλάκια κι απλώνουν μόνα τους. Τι να πει κανείς,  μέχρι κι ο συνδικαλιστής Μπαλασόπουλος πρώην πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, είπε να κάνει μια δεύτερη καριέρα στη Γλυφάδα κι ως πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στο δήμο είπε να δικαιολογήσει την παρουσία του κάνοντας μια αήθη επίθεση κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου οι οποίος του έδωσε και κατάλαβε  ότι το τέλος εποχής των συνδικαλισταράδων είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο, κι ότι  τους αργόμισθους ψευτοτσαμπουκάδες τους πάτησε το τρένο, ξεκαθαρίζοντας ότι το απόστημα θα σπάσει κι ότι η εποχή που οι επαγγελματίες συνδικαλιστές συνδιοικούσαν τους Δήμους έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Έχουμε πλήρη σεβασμό στις διεκδικήσεις και στους αγώνες των εργαζομένων είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, τους οποίους στηρίζουμε έμπρακτα. Αλλά οι πολίτες της Γλυφάδας δεν μας εξέλεξαν ούτε για να κάνουμε τα χατίρια των συντεχνιών ούτε για να κρατάμε στη θέση τους διευθυντές που είναι αμετακίνητοι εδώ και 20 χρόνια. Μας τίμησαν με την ψήφο τους για να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον και για να βελτιώσουμε τη ζωή των δημοτών και κατοίκων της πόλης μας. Και αυτό κάνουμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου  προχώρησε σε αποκαλύψεις  που μένουν να απαντηθούν από τον κ. Μπαλασόπουλο  αν δεν θέλει να αποδειχτεί ότι ένας κοινός κουτσαβάκης σε εντεταλμένη υπηρεσία!

αφήστε ένα σχόλιο


− 7 = ένα