Δωρεάν κάδοι συλλογής

Δωρεάν κάδοι συλλογής

υπολειμμάτων πρασίνου (κλαδιά) από τον Δήμο Γλυφάδας

Τηλεφωνήστε στο 15464 ή καταχωρήστε ηλεκτρονικά στο FixMyCity και αμέσως θα τοποθετηθεί δωρεάν, στο σημείο που θα μας υποδείξετε, ο ειδικός κάδος για τα κλαδέματα σας.

Μην αφήνετε κλαδιά και υπολείμματα πρασίνου στους δρόμους και τα πεζοδρόμια! Ο Δήμος Γλυφάδας, με ένα τηλεφώνημα στο 15464, στέλνει δωρεάν σε κάθε σπίτι της πόλης πράσινο κάδο, συλλέγει και μεταφέρει για ανακύκλωση ♻️ …ό,τι περισσεύει από κάθε κήπο!

Η συσσώρευση κομμένων κλαδιών και πεσμένων φύλλων σε διάφορα σημεία, πέρα από αντιαισθητική είναι και επικίνδυνη, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου που ξεκίνησε την 1η Μαϊου και διαρκεί έως τις 31 Οκτωβρίου.

Είναι καλό και χρήσιμο όλοι οι κάτοικοι να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους δίνεται, συμβάλλοντας στη διατήρηση μιας πόλης καθαρής και φιλόξενης που γίνεται κάθε μέρα και ομορφότερη.

«Από το 2019 θέσαμε σε εφαρμογή την πρωτοποριακή υπηρεσία αποκομιδής κλαδιών, η οποία διαρκώς εξελίσσεται. Ήταν ένας πολύ υψηλός στόχος, για τον οποίο βραβευτήκαμε και συνεχίζουμε με συνέπεια και σκληρή δουλειά», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Πάνω από 20.000 τόνοι υπολειμμάτων πρασίνου έχουν ανακυκλωθεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλο οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος για τον Δήμο μας», επισημαίνει η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά.

αφήστε ένα σχόλιο


× 9 = εβδομήντα δυο