ΓΙΩΡΓΑΚΗ… ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!

Σύγχυση  επικρατεί μεταξύ των Αντιδημάρχων στο Δήμο Γλυφάδας αφού δεν  γνωρίζουν επακριβώς τις αρμοδιότητες τους με συνέπεια να κουτουλάει ο ένας στον άλλον. Από τις πολλές αρμοδιότητες που τσάτρα πάτρα μοίρασε ο Γιωργάκης της Γλυφάδας, οι αναρμόδιοι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους κι ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, με τους νάρκισσους τις τρελοφουρκέτες και τους δήθεν, να μην λένε ακόμα να ξεμεθύσουν από το μεθύσι του 62% και να επιμένουν να μοστράρονται καθημερινά στο διαδίκτυο κοινοποιώντας παντός τύπου δραστηριότητες για την προσωπική τους προβολή, συνάμα για να γίνονται αρεστοί στον ισχυρό αφέντη κατακτητή.

Πίσω από το καλοσυνάτο χαμόγελο τους κρύβεται η υποκρισία κι από μόστρες φωτο και εττικέτες να φάνε και οι κότες. Άλλος υπογράφει σαν γιατρός κι άλλος παρουσιάζεται σαν ακαδημαϊκός κι όλοι αυτοί δεν είναι παρά κακοί ηθοποιοί μιας ευτελούς θεατρικής παράστασης που όμοια δεν έχει γνωρίσει στο παρελθόν η Γλυφάδα, αφού το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται στο παραμύθι και στο βόλεμα του κολλητού.

Ψωνισμένα αλαζονικά  ανθρωπάκια που έχουν ανάγκη να δείχνονται. Αυτοί πάνε στην εκκλησιά για να φωτογραφηθούν και να πουν ότι πήγαν να ανάψουν ένα κερί ζητώντας την βοήθεια του Θεού για τους συμπολίτες τους. Πόση  υποκρισία. Πόσο ψέμα…

Είναι  λυπηρό γιατί κάποιοι δεν ξεκαβαλίκεψαν το καλάμι και δεν  βλέπουν ότι το καλάμι με μια άστοχη κίνηση μπορεί να γίνει επικίνδυνο να τους χωθεί και πουθενά… και να πάθουν καμιά ζημιά.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αρκετοί σοβαροί άνθρωποι που ότι κάνουν το κάνουν πίσω από τις φωτο και τις κάμερες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βλέπεις αυτοί δεν χρειάζονται παλαμάκια είναι αξιοπρεπείς και καταξιωμένοι και ήδη διατυπώνουν την δυσφορία τους για τα καμώματα των ψωνισμένων, τους σουρταφερτζήδες, τους αυλοκόλακες, τους παρατρεχάμενους και τους κολλητούς.  Δυστυχώς πολλοί απ’ αυτούς που βοήθησαν τα μάλα τον πολιτικά μικρό Γιωργάκη και βρίσκονται σήμερα εκτός Διοίκησης (αυτό πάλι είναι μια πονεμένη ιστορία) παρότι “πλήρωσαν ακριβό εισιτήριο” παρακολουθούν περίλυποι από την θέση του θεατή μια πολύ κακή παράσταση.

Και επειδή κάποιοι θα γυρίσουν να πουν ότι είμαστε εμπαθείς κι ότι κάνουμε σκληρή κριτική  σε μια νέα Δημοτική Αρχή που ακόμα δεν έχει κλείσει ένα δίμηνο διοίκησης θα πω ότι πράγματι δεν μπορείς να κρίνεις σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όμως από τα σκέρτσα τα καμώματα και τις ηλιθιότητες ορισμένων, μπορείς εύκολα να διανοηθείς, τι θα επακολουθήσει στο μέλλον.

Όσοι λοιπόν μιλούν για αήθη επίθεση κατά του δημάρχου ας κοιτάξουν γύρω τους και κάπου εκεί ίσως αντικρίσουν την αλήθεια. Εμείς δεν θα πάψουμε να καταγγέλλουμε τον Γιωργάκη για μικρότητα ζαμανφουτισμό και μεροληψία απέναντι σε αυτούς που δεν τον στήριξαν προεκλογικά. Ο πολιτικά μικρός Γιωργάκης, νεοεμφανισθής στην Γλυφάδα, δεν ξέρει ότι τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όχι μόνο δεν υποκύπτουν σε συμπεριφορές μεροληψίας, αλλά αντιδρούν ως οφείλουν αποφασιστικά έναντι όσων τις εκφέρουν.

 

αφήστε ένα σχόλιο


− δυο = 1