Δολοφονία 19χρονου Άλκη: «Έδειξαν» 21χρονο ως τον δράστη που κρατούσε το δρεπάνι οι συλληφθέντες

«Έδειξαν» τον δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη οι υπόλοιποι συλληφθέντες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Οι οκτώ συλληφθέντες φαίνεται ότι κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη και κρατούσε το δρεπάνι το μοιραίο βράδυ.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

Με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία και κατ’ επέκταση την ταυτοποίηση.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο συλληφθείς δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό, που αναμένεται να ληφθούν.

Με αυτό το δρεπάνι δολοφόνησαν τον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Το φως της δημοσιότητας βλέπει το φονικό όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να αφαιρέσουν τη ζωή του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το δρεπάνι, το οποίο κατασχέθηκε από αστυνομικούς λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο δρεπάνι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου Άλκη, γι’ αυτό εκτιμάται ότι είναι το όπλο με το οποίο επήλθαν τα φονικά χτυπήματα στο σώμα του.

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = πέντε