Δικηγόρος οδηγού για το τροχαίο με την Εύη Βατίδου: «Η σοβαρότητα του τραυματισμού δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της»

Ότι σήμερα θα καταθέσει αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης ανέφερε μιλώντας για το τροχαίο με την Εύη Βατίδου ο δικηγόρος του άνδρα που οδηγούσε τη μηχανή

«Η σοβαρότητα του τραυματισμού της συντρόφου του εντολέα μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της» επεσήμανε ο Ζαννής Σιδέρης και υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν έβρισε το πρώην μοντέλο.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο επεσήμανε: «Η μηχανή δεν κρύβεται, είναι στο γκαράζ του πελάτη δεν έχει λόγο να κρυφτεί. Σήμερα θα καταθέσουμε και αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης. Κλήθηκε η τροχαία την ώρα του περιστατικού. Έχει καταγραφεί το συμβάν, και βεβαίως υπάρχει εμβολισμός, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή και την ανέτρεψε».

«Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή σε καμία περίπτωση. Το πόρισμα μιλά για επαφή ως αιτία πτώσης. Η μηχανή υπήρχε στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή δεν μιλάμε για σύγκρουση πλοίων, η οποία ανετράπη. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή λόγω του οδοστρώματος. Η ίδια η κα Βατίδου ανέτρεψε τη μηχανή» σημείωσε.

«Δεν έσπασε καθρέφτη ο πελάτης μου. Δεν την έβρισε την κα Βατίδου»

Σύμφωνα με τον Ζαννή Σιδέρη: «Παρουσιάζεται μία κατάσταση με δύο ανθρώπους σαν να μην έχουν σώας τας φρένας που αρχίζουν και χτυπούν αυτοκίνητο. Η κα Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση και αντέδρασε άσχημα. Ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Στη συνέχεια το ζευγάρι έφυγε να πάει προς το σπίτι του και όχι σε κάποια ερημιά όπως ακούστηκε από την άλλη πλευρά, ούτε ήταν ο μοτοσικλετιστής μόνος του όπως υπονοείται από την άλλη πλευρά και η κα Βατίδου στην ουσία καταδίωξε το αυτοκίνητο».

«Φτάνουμε στο συμβάν που ήταν κοντά στο σπίτι του ζεύγους. Δεν έσπασε καθρέφτη ο πελάτης μου. Δεν την έβρισε την κα Βατίδου ο πελάτης μου. Αντέδρασε άσχημα λόγω της σύστασης. Η κα Βατίδου χτύπησε τη μοτοσικλέτα και το όχημα ανετράπη και έπεσαν και οι 2. Και από την πτώση έσπασε χέρι, πόδι και πλευρό. Προσπάθησε να φύγει η κα Βατίδου από το συμβάν και δεν μπόρεσε γιατί κόλλησε το αμάξι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού των εντολέων μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της», συνέχισε.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 6 =