ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποδειγματική η μαθητική παρέλαση

Σε μια ηλιόλουστη μέρα με ιδιαίτερη λαμπρότητα, όπως ταιριάζει στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών από τα σχολεία της Γλυφάδας, των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της Πόλης. Της παρέλασης προηγήθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλου παρουσία των δημοτικών, στρατιωτικών αρχών, εκπαιδευτικών, συλλογικών φορέων και πολιτών.

Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας.

«Η παρέλαση, ήταν υποδειγματική δίνοντας πραγματικό νόημα στην Επέτειο. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός του λαού μας και τις αξίες που κληρονομήσαμε, οι οποίες στις δύσκολες μέρες που διανύουμε αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία», δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, μετά το τέλος της παρέλασης και ευχαρίστησε την εκπαιδευτική κοινότητα, τη μαθητιώσα νεολαία, τους φορείς της πόλης καθώς και τους εργαζόμενους στο Δήμο, για την υποδειγματική διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

 

No1 No22 No11 No10 No9 No8 No7 No6 No5 No5 No4 No3 No2

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 − δυο =