ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΣΤΗ ΝΔ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Eκκληση για ντιμπέιτ των τεσσάρων υποψηφίων της ΝΔ έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ πρότεινε στο κανάλι να καλέσει και τους τέσσερις υποψηφίους, «για να δούμε ποιος δε θα έρθει» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε ότι «δυο θα έρθουν σίγουρα»

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι είναι ο πιο κομματικός και χειρίστηκε τις εκλογές με απόλυτη ενότητα, να τηρηθεί το καταστατικό που αναφέρει ότι πρέπει να μιλήσουν κάπου όλοι οι συνυποψήφιοι. «Αν δεν είναι να νικήσουμε και οι τέσσερις, τότε δεν έχει νόημα να γίνει η διαδικασία αυτή» τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί κατεβαίνει υποψήφιος, δήλωσε ότι επιθυμία του είναι «να σπάσει την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς».

Τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει ιδεολογικό πρόβλημα και οι ιδέες της έχουν επιβεβαιωθεί, όμως «χρειάζεται να βρει ένα μη φοβικό τρόπο για να προβάλει τις ιδέες της, καθώς ζώντας για πολλά χρόνια υπό το φόβο της Αριστεράς έχει ξεχάσει να το κάνει αυτό»

Πρόσθεσε δε ότι «για να πάρει η ΝΔ την εξουσία δεν χρειάζεται να προσεγγίσει κανένα μεσαίο χώρο, χρειάζεται να προσεγγίσει το λαό.»

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 1 =