ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσωπική επιστολή στα ΜΜΕ

Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να ενημερώσω τον αναγνώστη τοπικού ιστότοπου www.tsouxtra.gr που μάλλον είναι «παραπληροφορημένος» και κακόπιστος για την αλήθεια μερικών πραγμάτων.

Επί της αρχής και για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις δηλώνω δημοσίως ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως την βιοποριστική ανάγκη κάποιον τοπικών ΜΜΕ να στρατευθούν με κάποιον υποψήφιο και όσο οι τόνοι διατηρούνται σε πολιτικό επίπεδο , δεν έχω κανένα πρόβλημα θα απαντώ πάντα και δεν θα κρατώ κακία σε κανέναν . Αν οι τόνοι γίνουν προσωπικοί ή αήθης θα επιφυλάσσομαι για την νόμιμή προστασία μου.

Δηλώνω δε ότι οποιοσδήποτε φιλοξενήσει σε ΜΜΕ άρθρο ανυπόγραφό ή ανώνυμη επιστολή με αήθη χαρακτηρισμούς ή περιεχόμενο «προσβολής της προσωπικότητας » ως νομικά ορίζετε σε εμένα προσωπικά ή σε οπουδήποτε μέλος της παράταξης μου Δημιουργική Διαδρομή ,θα κριθεί ο ίδιος υπεύθυνος όπως ορίζει ο νόμος .

Σε πολιτικό επίπεδο κάθε κριτική είναι και καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη και φυσικά θα παίρνει απάντηση.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η παράταξη μας αλλά και Εγώ προσωπικά , αλλάζουμε τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού στην Γλυφάδα. Τους αναβαθμίζουμε και στον πολιτικό διάλογο αλλά και στα πρόσωπα.

Τώρα όσον αφορά την επιστολή του κ Β.Α

Η επιστολή σας κ Β.Α βρίθει (αυτό σημαίνει είναι γεμάτη) από ανακρίβειες και ακροβατικούς συνειρμούς.

Ουδέποτε ζήτησα χρίσμα από κανέναν , αν είχατε διαβάσει δε το Δελτίου Τύπου που είχα βγάλει για την συνάντηση μου με τον Υπουργό Εσωτερικών θα το αντιλαμβανόσαστε. Ο λόγος που τον επισκέφτηκα κ Β.Α ήταν ακριβώς αυτός , να του δώσουμε συγχαρητήρια και να υπερθεματίσω την απόφαση του να αλλάξει το εκλογικό μοντέλο . Σας παραπέμπω στην σελίδα μας να το διαβάσετε.

Με επιστολή μου δε στο κόμμα του οποίου είμαι μέλος , ενημέρωσα για την κάθοδο μου στις επερχόμενες εκλογές , από τον περασμένο Μάιο. Για μένα είναι θέμα αρχής να ανοίγεις τον διάλογο με γραπτές επιστολές .Όλα αυτά αλώστε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και δημοσιευτήκαν στις εφημερίδες κ Β.Α , αλλά προφανώς ανήκετε στην κατηγορία των πολιτών που ενημερώνετε από φήμες και διαδόσεις.

Η Δημιουργική Διαδρομή έχει πλήθος στελεχών ,εθελοντές που τους νοιάζει η πορεία της πόλης . Καθένας αναλαμβάνει διαφορετικό έργο . Μερικοί και προς τιμήν τους , όπως ο κ Καλούπης , υπευθήνος του πολιτικού μου γραφείου , αναλαμβάνουν τον ταπεινωτικό ρόλο του εξαπτέρυγου κ Β.Α , τι να κάνουμε . Ένας υποψήφιος Δήμαρχός έχει ανάγκη από κάποιον να τον βοηθά στην επικοινωνία του με τον κόσμο. Είναι δύσκολός ρόλος για έναν άνθρωπο και χρειάζεται βοηθό. Καλό είναι να δείτε το βιογραφικό του κ Καλούπη στην ιστοσελίδα μας , αλλά και το γεγονός ότι είναι εθελοντής και παράλληλα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας , φτιάχνοντας ιστοσελίδες .

Από την άλλη προφανώς είστε Νέο Δημοκράτης και για τούτο γνωρίζετε ότι είναι μαζί μου και αληθώς δύο μέλη της Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας , καθώς και πλήθος άλλο Νεοδημοκρατών της Γλυφάδας. Γνωρίστε τώρα ότι μαζί μου είναι και ένας πρώην πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ κάτοικος Γλυφάδας, μέλη και άλλων κομμάτων πρόεδροι συλλόγων γονέων δημότες Γλυφάδας ,Νοικοκυραίοι Δημότες Γλυφάδας , ανύπαντρές μητέρες Δημότες Γλυφάδας , οικογενειάρχες Δημότες Γλυφάδας πιστεύω από την υπερβολή μου να αντιλαμβάνεστε τον συνδετικό κρίκο.

Είναι μαζί μου οι Δημότες τις Γλυφάδας .

Και μην ανησυχείτε για τους αριθμούς κ Β.Α , είτε μόνοι μας . είτε χιλιάδες ….είμαστε η φωνή που έχει ανάγκη η Πόλη .

Γιατί είμαστε οι μόνοι που θέλουμε να φτιάξουμε την πόλη ..και όχι την εικόνα μας.

Για τις όποιες επιλογές κ Β.Α σας ευχόμαστε καλή τύχη .Όμως πέραν τις κριτικής σας εμάς, σας εύχομαι να βρείτε το θάρρος να πάρετε θέση δημόσια στην πολιτική αντιπαράθεση , ώστε μετά να μπορούμε και εμείς να σας κρίνουμε για τις επιλογές σας.

Στέλιος Δίβαρης.

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 0