ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΙΔΗΣ: ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Προς: Τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου.

Κοιν:  Αρχηγών Δημοτικών Παρατάξεων Γλυφάδας, Δημοτικών Συμβούλων και σε όλα τα ΜΜΕ.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

13-3-2015

Ο Θεσμός και η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πιστεύω κ. Παπανικολάου, Δήμαρχε της Γλυφάδας και πρώτο πολίτη της πόλης μας, να πήρατε μαθήματα περί εκπροσώπων και θεσμών, και μάλιστα από -πρόσφατους αξιωματούχους της Ελλάδας- και που είναι ίσων ή ακόμη και μικρότερων ηλικιών όλων σας.

Διάλεξα την σημερινή μέρα της ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία περίμενα από 18-2-2015, για να υπενθυμίσω σε σένα και όσων πολεμούν τους ΘΕΣΜΟΥΣ και που τους πολεμάτε με έναν ιδιότυπο τρόπο του  ψευτοέξυπνου και κουτοπόνηρου  τρόπου και να σας υπενθυμίσω  ότι, οι ΘΕΣΜΟΙ που δημιουργούνται έχουν την σημασία τους και παίζουν τον ΡΟΛΟ τους και αυτόν τον ΡΟΛΟ αυτοί που πρέπει να τιμούν, είναι οι κάθε μορφής αξιωματούχοι, ειδικά όσων διαχειρίζονται τις τύχες των λαών.

Τους ΘΕΣΜΟΥΣ κύριε Παπανικολάου και όσοι από σας με τον τρόπο σας πολεμάτε, πρέπει να γνωρίζετε ότι,

πολεμάτε την Βουλή που θεσμοθετεί, πολεμάτε τους Νομοθέτες, πολεμάτε τα κόμματα που εκπροσωπείτε, πολεμάτε τα κόμματα που στηρίζετε, πολεμάτε τους φίλους βουλευτές σας, πολεμάτε τους εαυτούς σας, πολεμάτε…,  δείχνετε επίσης με τον τρόπο σας, την ΑΣΕΒΕΙΑ, κυρίως όμως και κατά την άποψη μου δεν ΣΕΒΕΣΤΕ τους ίδιους τους εαυτούς σας.

Τελικώς,

δεν είσαστε με κάθε νόμιμο;. Όπως για παράδειγμα τον ΘΕΣΜΟ του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης;.

Γιατί κύριε Παπανικολάου καταφέρατε να πείσετε όλους τους Δημοτικού σας Συμβούλους και τους 25 και σύσσωμα να τους έχετε, όπως πείσατε και  πολλούς άλλους Δημοτικούς Συμβούλους των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων μία ημέρα πριν (17-2-2015) για το παραχωρηθέν οικόπεδο στη Μητρόπολη;.  

Και το ερώτημα που θέτω. Πως έχετε απαίτηση να σας σέβονται οι πολίτες σας, όταν εσείς οι ίδιοι με τις πράξεις σας περιφρονείτε κάθε τι νόμιμο;. Αλήθεια έχετε την εντύπωση ότι πράττετε σωστά;.  Πράττετε σωστά ή πράξατε σωστά όταν πρόσφατα, στις 18-2-2015 περιφρονήσατε με τον τρόπο σας και την ψευτοΣτρατηγική σας τον ΘΕΣΜΟ του συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης;. Ενώ όπως προανέφερα δεν κάνατε το ίδιο και με το παραχωρηθέν οικόπεδο στην Μητρόπολη;

Ευτυχώς όμως για τον θεσμό η συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων Δημοτικών Συμβούλων τον ήθελαν και το έδειξαν με την ψήφο τους. Δυστυχώς όμως δεν καρποφόρησε  η θέληση τους, γιατί οι αρχηγοί των Δημοτικών τους Παρατάξεων, δεν είχαν συγκεκριμένο Στρατηγικό Σχέδιο, ούτε και κανένα πλάνο –κυρίως- οι αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ Παπανικολάου και Κόκκορη, όμως να εξαιρέσω που με τις παρεμβάσεις τους, προστάτεψαν τον θεσμό οι αρχηγοί  των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ Δίβαρης και Βοριάς, Βοριάς και Δίβαρης.

Ύστερα και από τα παραπάνω και αφού διαπίστωσα  βάσιμα πλέον με όσα προαναφέρω, ότι τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ο κ. Παπανικολάου δεν τον προστάτεψε και ακράδαντα πιστεύω ότι δεν τον θέλει και επειδή δεν στήριξα και δεν στηρίζω αξιωματούχους που δεν στηρίζουν θεσμούς όπως για παράδειγμα τον ΘΕΣΜΟ του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αποσύρω την στήριξη που μέχρι σήμερα είχα, προς το πρόσωπο του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

13-3-2015

Υ.Γ. Κύριε Παπανικολάου, μη μπείτε στον κόπο να δώσετε εσείς ή κάποιοι άλλοι την δική σας εξήγηση, καλύτερα να τους συμβουλέψετε, γιατί όπως γνωρίζετε καλύτερα από αυτούς τα δικά μου γραπτά, προηγούνται κάθε τι επόμενο.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 3