ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΑΠΟΣΠΟΡΗ

Αγαπητοί συμπολίτες, Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να εκφράσω στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία την ενεργοποίησή μου για δεύτερη φορά σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ» Σε όλες τις παρατάξεις, όλους τους υποψηφίους, αλλά κυρίως στους συμπολίτες μου έχω να δηλώσω τα εξής: Προσπαθήσαμε σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να συμμετάσχουμε με αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου αλλά για συγκεκριμένους λόγους δεν τα καταφέραμε. Για εμάς και μόνο η συμμετοχή μας θα ήταν νίκη. Απ’ την άλλη η απερχόμενη δημοτική αρχή δημιούργησε αρκετά στάνταρντ ώστε σήμερα τα προγράμματα των άλλων παρατάξεων να δυσκολεύονται να αραδιάσουν τα διαχρονικά τους «θα» γιατί πολύ απλά αρκετά απ αυτά είτε έχουν επιλυθεί είτε έχουν πάρει το δρόμο τους όπως: ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ – ΠΑΡΚΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΕΑΚ/ΔΑΚ (ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ) για τους παλαιότερους. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ: ΣΥΣΣΙΤΙΟ, ΙΑΤΡΕΙΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Τα ανωτέρω δεν είναι ούτε θεωρίες ούτε οράματα και καλά θα κάνουν οι παλαιοί και νέοι «οραματιστές» να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Επίσης πολύ σύντομα και άλλα μεγάλα έργα όπως ο πεζόδρομος περιφερειακά στο Γκολφ και η βελτίωση του δημοτικού σταδίου Γλυφάδας έχουν ήδη δρομολογηθεί από την παρούσα δημοτική αρχή και δεν είναι τα μόνα έργα που είναι στα σκαριά. Για όλους αυτούς τους λόγους θα πρέπει κάποιοι να αφήσουν τις ευρωπαϊκές «αγαθοεργίες». Αγαθοεργίες που όπως είναι γνωστό έχουν στραγγαλίσει το λαό μας και τη χώρα και να πουν την αλήθεια. Για τον δήμαρχο Κώστα Κόκκορη και αναλόγως του τι περνάει η χώρα, τον θεωρώ ικανό και έντιμο βάση του προγράμματος του που εξελέγη δήμαρχος. Δεν συνεργασθήκαμε αυτά τα τρία χρόνια της θητείας του γιατί ήταν επιλογή του. Όμως ο αγώνας που δώσαμε το 2010 ώστε να «φρενάρουμε» τον σημερινό υπουργό ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη ήταν ιστορικός αξέχαστος και πάντα θα είναι στα θετικά της ζωής μου.

Ελπίζω κι ο καινούργιος να είναι το ίδιο επιτυχημένος γιατί πραγματικά δεν υπάρχει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, άλλη λύση για το καλό και των δημοτών και της πόλης. Δεν θα πω τίποτα για τον φίλο Κώστα Κόκκορη γιατί πάντα είχαμε σχέσεις πριν και μετά την εκλογή του. Όμως οι ανεξέλεγκτες εξελίξεις όσον αφορά κάποια διαχρονικά πρόσωπα που στηρίζουν νέους και παλαιούς συνδυασμούς, μου δημιούργησαν αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες προς τον εαυτό μου αλλά και προς τον ίδιο το δήμαρχο. Αίσθημα ευθύνης στο ότι δεν πρέπει να πειραματισθούμε ξανά. Έχουμε ορατά αποτελέσματα και δεν χρειαζόμαστε τα οράματα των αρχόντων των δαχτυλιδιών αλλά και όλων όσων θεωρητικά… «μπορούν».

Γι αυτούς τους λόγους και μετά από πρόσκληση του ιδίου, θα συμπορευθώ κι αυτή τη φορά για τη συνέχεια των πεπραγμένων και μάλιστα με περισσότερη ευθύνη και πίστη μιας και σήμερα η πραγματικότητα, βάση έργου, είναι ολοφάνερη στην πόλη. Εν κατακλείδι μόνο μέσα από καθημερινή μάχη για προσφορά μπορείς να δημιουργήσεις σχέσεις εκτίμησης από και προς όλους όσους σε εμπιστευθούν κι αυτός είναι κι ο μοναδικός μου στόχος.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Αναστάσιος Ι. Αποσπόρης

Sakis

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + 8 =