ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ

ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΓΟΡΑ.ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΗΠΑΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.

«ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ»

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΩ.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ.

ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

 ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ…………

ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = πέντε