ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δήλωση Μουλακάκη Βασίλη για το παλαιό Δημαρχείο.Δυστυχώς με όλα αυτά που πρόσφατα ήρθαν στη δημοσιότητα από τον αξιότιμο κ.Δημήτριο Καραπάνο (τέως αντιδήμαρχο οικονομικών στο Δήμο Γλυφάδας) για το παλαιό Δημαρχείο, τα οποία δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια,

ότι μου ήταν παντελώς άγνωστα,εκφράζω για μια ακόμα φορά την απογοήτευση και την οργή μου για τις ενέργειες του Δημάρχου κ Κόκκορη, που με ενέπλεξε και βρέθηκα απολογούμενος στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.Δημήτριο Καλογερόπουλο.

Παραπλανηθήκαμε με μεθοδευμένες ενέργειες, εγώ και άλλοι συναδέλφοι στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποσπάστηκε η ψήφος μας με τον ισχυρισμό, ότι το θέμα για την παραλαβή και αποπεράτωση του παλαιού Δημαρχείου είναι τυπικό,νόμιμο και πρέπει να ψηφιστεί για να ολοκληρωθεί η αισθητική εικόνα και ολοκλήρωση του παλαιού Δημαρχείου με δωρεά του αξιότιμου κ.Μαρτίνου.Ως προς το αληθές αυτό γεγονός, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία τα πρακτικά της αρ.127/2012 Πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως υπεύθυνος πολίτης και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν θα ήμουν ποτέ αντίθετος στην αποδοχή της χρηματικής δωρεάς για τον εν λόγω σκοπό.

Είμαι αηδιασμένος, γιατί ενώ ψήφισα καλοπροαίρετα να γίνει έργο και να τελειοποιηθεί το στολίδι μας στη Γλυφάδα, βρέθηκα απολογούμενος για ένα θέμα που ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης ,χωρίς καμία εισήγηση και είχα την διαβεβαίωση από την Πρόεδρο ότι όλα τα θέματα είναι ελεγμένα από τη νομική υπηρεσία του Δήμου ως προς τη νομιμότητα για ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο.

Δηλώνω αγνά και έντιμα, ότι δεν γνώριζα το ιστορικό εργολαβιών και διασπάθισης δημόσιου χρήματος δεκαετίας για την αποπεράτωση του παλαιού Δημαρχείου και γι αυτό ανυποψίαστος ψήφισα για αποδοχή της δωρεάς Μαρτίνου προς όφελος της Γλυφάδας μας.

Θα ήταν παράλειψή μου, να μην σας γνωρίσω, ότι ο άνθρωπος που στη δικαιοσύνη κατήγγειλε τις οικονομικές ατασθαλίες σχετικά με το παλαιό Δημαρχείο είναι ο κ.Γεωργόπουλος Πέτρος (τέως αντιδήμαρχος στην Πολεοδομία Γλυφάδας)

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ.ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = τέσσερα