ΔΗΘΕΝ… ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΛΥΓΝΟΥ Ο ΣΠΙΝΟΣ!

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ: ΤΟ ΕΤΟΣ 2006 ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛ / ΦΥΛΑΔΑ… ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ.. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ, ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕ 18.000.000 ΔΡΑΧ.[ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ, ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Κας ΛΥΓΝΟΥ, Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Ο ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ (ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΜΑΣ) ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ) ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ΄΄ ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΩΝΑ:

1ον- ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ .

2ον- ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡ. 8323/12 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ & 3ον- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΄΄ΒΡΗΚΑΝ΄΄ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΕΛΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΣΗΕΑ.

ετικέτες:  

αφήστε ένα σχόλιο


× 8 = εξήντα τέσσερα