ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Γράφει ο BLOOD

Απίστευτοι διάλογοι Βαρουφάκη-Τσίπρα το 2015….. «Κοίταξε, Γιάνη, τους έδωσα περισσότερα από όσα τους έδωσε ποτέ ο Σαμαράς και ακόμη θέλουν να με τιμωρήσουν, όπως είχες πει. Ας δούμε το θέμα κατάματα. Δεν θέλουν να δώσουν συμφωνία ούτε σε εσένα ούτε σε εμένα…».

Όσοι βαρεθήκατε να το ακούτε αυτό δεν πειράζει. Και να εμείς σταματήσουμε να λέμε πως ο Αντώνης Σαμαράς δικαιώθηκε σε όλα, δεν σταματάνε τα γεγονότα που έρχονται καθημερινά να το επιβεβαιώνουν. Η βίαιη αποχώρηση του από την κυβέρνηση, πέρα από την γενική καταστροφή που έφερε στην πατρίδας, καταστράφηκαν τα σπίτια μας, οι επιχειρήσεις μας η υγεία μας, τα παιδιά μας το μέλλον μας.

Αλίμονο όσοι μας έκαναν να χάσουμε την ηρεμία και τον ύπνο μας. Γιατί υπάρχουν και όρια που έχουν ξεπεραστεί. Και πλέον το Γουδή, στο οποίο αναφέρεται ο ίδιος ο Τσίπρας, θα μοιάζει με ήσυχο όνειρο μπρος στον εφιάλτη που τους περιμένεις

Και όσο σκέφτομαι πως τον Τσίπρα τον έφεραν στην κυβέρνηση νεοδημοκράτες, άλλοι γιατί τους έπεφτε βαρύς ο ΕΝΦΙΑ, που δεν είχε φέρει ο Σαμαράς αλλά τον βρήκε και αυτός αντιθέτως τον μείωνε κάθε χρόνο 7%  και άλλοι γιατί τους έπεφτε βαρύς ο Σαμαράς για δικούς τους πολιτικούς λόγους ψηφίζοντας ψεκασμένο ή ΧΑ (έχω πολλά προσωπικά παραδείγματα…) μου έρχεται τρέλα. Σήμερα δε κάποιοι από αυτούς έχουν το θράσος να το παίζουν αντι-ΣΥΡΙΖΑ, πατριώτες αγωνιστές και παράγοντες της παράταξης, όταν τότε δεν «υπήρχαν» πουθενά… Τέτοια ξεφτίλα!!

Δεν υπάρχει ημέρα, στιγμή, δευτερόλεπτο που ο Σαμαράς να μην δικαιώνεται για τα ΠΑΝΤΑ. Αυτό ειναι ένα ιστορικό φαινόμενο. Εν ζωή κανένας πρωθυπουργός δεν δικαιώθηκε τόσο σύντομα και τρανταχτά όσο ο Αντώνης Σαμαράς. 

Οι απίστευτοι διάλογοι Βαρουφάκη-Τσίπρα το 2015….. «Κοίταξε, Γιάνη, οι προβλέψεις σου ήταν σωστές. Αλλά να ποιο είναι το πρόβλημα. Αν άλλες κυβερνήσεις έδιναν αυτά που έδωσα εγώ, η τρόικα θα είχε κλείσει τη συμφωνία. Τους έδωσα περισσότερα από όσα τους έδωσε ποτέ ο Σαμαράς και ακόμη θέλουν να με τιμωρήσουν, όπως είχες πει. Ας δούμε το θέμα κατάματα. Δεν θέλουν να δώσουν συμφωνία ούτε σε εσένα ούτε σε εμένα… Με το 62% εμένα δεν μπορούν να με αγγίξουν. Εσένα μπορούν να σε καταστρέψουν.»

Και συνεχίζει ο κ. Βαρουφάκης στο βιβλίο του: «Εκείνη τη στιγμή ο Αλέξης μού εκμυστηρεύθηκε κάτι που δεν περίμενα. Μου είπε ότι φοβόταν να μην πάμε στου Γουδή, αν επιμέναμε […] Μετά υπαινίχθηκε ότι ετοιμαζόταν κάτι σαν πραξικόπημα και ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Στουρνάρας και οι μυστικές υπηρεσίεςήταν σε συναγερμό.»

Τσίπρας: «Θα διώξω τον Στουρνάρα με τις κλωτσιές!» Σύμφωνα με την αφήγηση Βαρουφάκη ο Νίκος Παππάς υπερακόντισε και πρότεινε «ακόμα πιο δραστικές λύσεις» για την περίπτωση Στουρνάρα.

lastpoint

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × 4 =