Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: 38χρονος πατέρας βίαζε τον 4χρονο γιο του

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκάλυψε στον παιδοψυχολόγο ο 4χρονος που φέρεται ότι βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση από τον πατέρα του, παρουσία της παπαδιάς γιαγιάς του, που συμμετείχε στις πράξεις. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, Γιάννη Μαρακάκη, το ζευγάρι έχει χωρίσει και όλα συνέβησαν τον Ιούλιο όταν το παιδί ήταν διακοπές με τον μπαμπά του.

«Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου μετά από είκοσι ημέρες έρευνας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που έλεγε το παιδί, μέσω της καταγγέλλουσας μητέρας του, ευσταθούσαν, και δεν ήταν στο πλαίσιο της αντιδικίας των συζύγων που συχνά εργαλοποιούν τα παιδιά. Μετά από ειδική προσαρμογή το παιδί ξεκλείδωσε και περιέγραψε τα περισσότερα που έχει υποστεί. Οι παιδοψυχολόγοι λένε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί την απαξία των βασανιστηρίων, αλλά τα έχει συνδέσει με πόνο. Απορώ πώς δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα ο πατέρας».

Όπως σημείωσε το παιδί έχει περιγράψει ό,τι έχει υποστεί στην παιδοψυχολόγο, λέγοντας «δεν θέλω την κάμερα, γιατί τα “παιχνίδια” μας με τον μπαμπά τα βλέπαμε μετά στην τηλεόραση», ενώ αισθανόταν καλύτερα κατά την εξέταση του όταν ήταν κλειστή η κάμερα ή το παιδί δεν βρισκόταν μπροστά από αυτήν.

Οι κατηγορίες που έχουν ασκηθεί στον πατέρα του ανήλικου είναι ποινική δίωξη κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε παιδί κάτω των 12 ετών και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, ωστόσο δεν έχει απολογηθεί.

Υπάρχει προσπάθεια στο πλαίσιο της ανάκρισης να βρεθεί τέτοιο υλικό, για αυτό έγινε και άρση του απορρήτου του επικοινωνιώνενώ πριν από 15 ημέρες έγινε δίκη για ασφαλιστικά μέτρα, όπου αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε επικοινωνία του πατέρα με το παιδί. Τέλος, είπε πως η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας της μητέρας του παιδιού.

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × = 16