ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ….ΕΙΣ ΡΕ ΛΑΚΗ: ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου για τα άτομα με αναπηρία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω το μίσος» είπε και πρόσθεσε: «Σε κάθε έναν που δίνει τον αγώνα της ζωής του τον προσβάλει λέγοντάς του ότι είναι κατώτερος γιατί είναι σε καροτσάκι».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι με αυτό που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος «χτύπησε με μίσος και ρατσισμό» τα άτομα με αναπηρία και «η ελληνική κοινωνία το αφήνει να περάσει έτσι γιατί είναι αριστερός ο Λάκης, είναι φίλος του Τσίπρα, τον πήγε στον Ολάντ ο Τσίπρας». Υπογράμμισε ότι με αυτό που είπε «θεωρεί κατώτερους τους ανθρώπους που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα».

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στην εκπομπή του χθες ότι: «Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια, παραφροσύνη».

Αυτή η ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου – ο οποίος αναφερόταν στο Σόιμπλε – ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου για τα άτομα με αναπηρία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Πρέπει να αφήσουμε πίσω το μίσος» είπε και πρόσθεσε: «Σε κάθε έναν που δίνει τον αγώνα της ζωής του τον προσβάλει λέγοντάς του ότι είναι κατώτερος γιατί είναι σε καροτσάκι». Μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι με αυτό που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος «χτύπησε με μίσος και ρατσισμό» τα άτομα με αναπηρία και «η ελληνική κοινωνία το αφήνει να περάσει έτσι γιατί είναι αριστερός ο Λάκης, είναι φίλος του Τσίπρα, τον πήγε στον Ολάντ ο Τσίπρας». Υπογράμμισε ότι με αυτό που είπε «θεωρεί κατώτερους τους ανθρώπους που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα». Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στην εκπομπή του χθες ότι: «Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια, παραφροσύνη». Αυτή η ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου – ο οποίος αναφερόταν στο Σόιμπλε – ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.”

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 − τρία =