Δεν ήξερες δεν ρώταγες: Τους έσφαξε στεγνά η Ζωϊτσα. «Πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της».

Αντιδράσεις προκαλούν στους υποψηφίους της Πλεύσης Ελευθερίας οι νέες λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας που οριστικοποιήθηκαν την Πέμπτη στον Άρειο Πάγο.

Δύο από τις υποψήφιες που συστρατεύτηκαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βρέθηκαν πρώτες στις εκλογικές τους περιφέρειες, παραμερίστηκαν από τις λίστες χάνοντας κάθε ελπίδα να μπουν στην επόμενη Βουλή.

Πρόκειται για την πρώτη του κόμματος σε σταυρούς στην Β’ Πειραιά, Μαργαρίτα Καζάκου, η οποία σε ανάρτησή της, αναφέρει: «Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του και όχι αυτοί που «φυτεύτηκαν» με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής».

Αντίστοιχα, η Όλγα Δάλλα, που πρώτευσε στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα της Αθήνας, αναφέρει σε ανάρτησή της «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους», ενώ μετά από ερώτηση που της απευθύνθηκε στα σχόλια της ανάρτησής της, ανέφερε: «Πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της».

Τη θέση της Όλγας Δάλλα στο Νότιο Τομέα φέρεται να έχει πάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός ψηφοδελτίων έχει τεθεί και η υποψήφια που πρώτευσε με το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, πιάστηκε όμως «αδιάβαστη» σε τηλεοπτική εκπομπή.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 2 =