ΔΕΝΔΙΑΣ: ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης εξακολουθεί να θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τη ΝΔ. – Αουτσάιντερ ο Βορίδης. – Ποιο το τρίτο όνομα – έκπληξη που… «παίζει».

Μπορεί ο μόνος που έχει πάρει, επίσημα, το χρίσμα από το κόμμα του για να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στην Αθήνα, να είναι, ακόμη, ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, όμως, όπως φαίνεται και στα άλλα κόμματα, μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν μένουν.

Με τις “ζυμώσεις” να αυξάνονται και να πληθύνονται το τελευταίο διάστημα.

Και μάλιστα, στη Νέα Δημοκρατία, ο Νίκος Δένδιας συνεχίζει να εμφανίζεται ως Νο1 υποψήφιος για να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Χαρακτηριστικά, για το θέμα, το newsit.gr αναφέρει ότι “στη Ν.Δ ολόενα και ακούγεται πιο έντονα το όνομα του Νίκου Δένδια.

Η επιλογή αυτή αν τελικά περπατήσει θα οφείλεται κατά πολύ στην επιχείρηση ”Ξένιος Ζευς”, και στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας.

Αυτό θα είναι και το δυνατότερο χαρτί του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καθώς έτσι θα μπορέσει να ”ψαρέψει” ψήφους και από τον ακροδεξιό χώρο”.

Όσο για το αουτσάιντερ σε αυτή την κούρσα του χρίσματος;

Ως τέτοιος εμφανίζεται, τούτη την ώρα, ο Μάκης Βορίδης, που και αυτός θεωρείται πως μπορεί να διεμβολίσει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, και ο οποίος δεν έχει αξιοποιηθεί σε υπουργική θέση.

Ναι μεν, βέβαια, Δένδιας και Βορίδης αποτελούν τους δύο βασικούς υποψήφιους, όμως, στον ορίζοντα, το τελευταίο διάστημα φέρεται να “παίζει” κι ένα τρίτο όνομα – έκπληξη.

Ο λόγος για τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Και μάλιστα, όπως τονίζει το newsit.gr:

“Όλα θα ανατραπούν εαν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Γιάννα Αγγελοπούλου να κατεβαίνει για Δήμαρχος της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Έθνος της Κυριακής η Σιδηρά Κυρία της Ολυμπιάδας θέλει να επιστρέψει στην πολιτική, και σκέφτεται να το κάνει με τον πιο εμφατικό τρόπο, δηλαδή το Δήμο της Αθήνας.

Μάλιστα τόσο από τη Ν.Δ όσο και από το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν διαρροές πως θα στήριζαν την υποψηφιότητα της Γιάννα Αγγελοπούλου, αφού συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα.

Σημαντικότερο όλων είναι πως με την υποψηφιότητα της Γιάννας αποφεύγεται η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, και θα είναι ευκολότερες οι μεταφράσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα, όποιο και εαν είναι αυτό”.

Από κει και πέρα, στον ΣΥΡΙΖΑ η τριάδα των υποψηφίων για το χρίσμα είναι κατά σειρά, η Ρέα Δούρου, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σοφία Σακοράφα, ενώ, το νυν Δήμαρχο Αθήνας φαίνεται να “καλοβλέπει” η ΔΗΜΑΡ.

Πηγή:corfupres

αφήστε ένα σχόλιο


8 − επτά =