ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, με πολύ κέφι, χορό και μουσική πραγματοποιήθηκε στη Γ΄ Μαρίνα  Γλυφάδας το ZUMBA BEACH PARTY για φανατικούς και πρωτάρηδες, μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες, που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας – Κ.Α.Π.ΠΑ. – Τομέας Αθλητισμού.

Σε ξέφρενους ρυθμούς και Latin μουσική για 2 ώρες και 40 λεπτά περισσότερα από 600 άτομα, παρά τη βροχή, που προηγήθηκε απόλαυσαν την αθλητική εκδήλωση.

Η ποικιλία των χορών που έχει η ZUMBA όπως samba, disko, hip-hop, salsa, merenque, χορό της κοιλιάς, ζεϊμπέκικο κλπ τους οποίους επιμελήθηκε ο Γυμναστής Δημήτρης Κανδρής με τη βοήθεια 6 συνεργατών του, έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση, μετατρέποντας το πρόγραμμα άσκησης σε ένα ασταμάτητο “πάρτυ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στάθης Γεωργούλας, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτική Σύμβουλος Λένα Μαυρακάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βίγλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Γκέκας, η Δημοτική Σύμβουλος Έρη Καραμηνά η οποία ήταν και η Ιατρός της εκδήλωσης και η Διευθύντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βάσω Καρακίτσου η οποία συμμετείχε και στην εκδήλωση. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος .

Επισυνάπτοται φωτό:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

CIMG6035 CIMG6021 CIMG6031

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 3